Jesse McCartney - Beautiful Soul

Har verkligen fastnat för den här låten, älskar den som fan, video längre ner..
I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul

I know that you are something special
To you I'd be always faithful
I want to be what you always needed
Then I hope you'll see the heart in me

[Chorus:]
I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I wont let another minute go to waste
I want you and your beautiful soul

Yeah

You might need time to think it over
But I'm just fine moving forward
I'll ease your mind
If you give me the chance
I will never make you cry c`mon let's try

[Chorus]

Am I crazy for wanting you?
Maybe do you think you could want me too?
I don't wanna waste your time
Do you see things the way I do?
I just wanna know that you feel it too
There is nothing left to hide

[Chorus]

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase
You're the one I wanna hold
I won't let another minute go to waste

I want you and your soul
I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste
I want you and your beautiful soul
Ooooooo
Beautiful Soul, yeah
Oooooo, yeah
Your beautiful soul
Yeah

Tv var bättre förr

Kändisdjungeln Fortet Robinson Svenska hollywood fruar Bonde söker fru Ensam mamma söker Bachelor Bachelorette Vem kan slå filip och fredrik? Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show hål i väggen Känd i japan Sveriges fulaste hem Arga snickarn erik o mackan Färjan 1-3 Lyxfällan Superstars Postkodmiljonären Top model 12 (!) Design Simon & Tomas Bygglov Wipeout

Vad hände med svensk tv? Vart kom alla dåliga meningslösa serier ifrån? Var det 2000-talet som förde dem med sig? Vad var orsaken till att vem vill bli miljonär blev postkodmiljonären - programmet som knappt hinner med tio frågor på en halvtimme. Varför togs Robinson över av tv3 som tog in massa oseriösa människor som bara var med för att vara med i tv? Vad hände med fångarna på fortet - den bra versionen? Gladiatorerna bara försvann, det var ju skitkul! Och sen kom ju alla japan-inspirerade program som hål i väggen.
Sen tre tretusen inredningsprogram som finns samt lyxfällan, seriöst låt folk få hjälp med sina problem utan att hänga ut dem i tv!! Precis som med alla dejtingprogram, varför måste folk ta hjälp av tv bara för att hitta någon? Killarna och tjejerna i Bachelor och Bachelorette är oftast skitsnygga och har förmodligen inga problem alls att hitta någon, så varför får de vara med i sådana program?
Svenska hollywood fruar är nog det mest meningslösa av alla program.. till och med före färjan 3, jag ser hellre på den blåsta bartendern när han springer runt och inte vet vad Scallops är än att se på en uppblåst Anka som är för jävla bortskämd och inte tål vanligt folk! "även i hollywood har man sina bekymmer" Ah visst, men inte direkt allvarliga. "Jag sätter på läppstift kanske 50 gånger om dan" VEM FAN BRYR SIG?!?!? "Ta hand om barn är ett heltidsarbete" Ah jo, om man faktiskt tar hand om dem och inte har folk som passar upp dem och hämtar dem från skolan. Jag blir så jävla trött ibland!! Botoxfyllda kvinnor som svär att de aldrig opererat sig, låt mig bara säga såhär, man ser inte ut sådär naturligt, det är omöjligt. Vem fan vill se på det?
Ta bort alla skitprogram och ta tillbaka det som fanns förr. Ge oss bättre tv för i helvete!! Det är bara tråkiga lata svenssons som gillar att se på det där skräpet bara för att det får deras egna rutinbaserade liv att verka spontant och spännande.

tv var bättre förr, till och med jag vet det, jag är bara 17 år. http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article5839244.ab

Artikeln goes WIE

Har börjat att skriva på min artikel nu igen, måste ju skriva två stycken och då är det väl bra om åtminstone en är klar i slutet av veckan? Jag saknar bara några citat samt sista halvan på artikeln.

Och vi hade orientering idag också, det var faktiskt ganska kul men.. pessimist som jag är så måste jag klaga lite... fötterna är ömma efter att ha slagit i en sten för mycket och armen ömmar fortfarande efter att någon kille som sprang förbi inte kunde hålla in sina biffiga armbågar.
jag fick gå på stan med Perish efteråt så dagen blev ganska "okej" tillslut ändå ^^ Satt på akademibokhandeln och läste i Kalle anka Hall of Fame (A)

Tyskt pojkband omvänder småflickor.

Föräldrarna i Sverige har knappt hunnit hämta sig efter den första Tokio Hotel-invasionen förrän det kommer en ny. Den 7 oktober släpper det tyska emorock-bandet en ny skiva. Förbered er på skrik, tårar och väggar tapetserade med posters!


Så lyder början av min artikel som jag skriver i textkommunikationen just nu. ska även skriva en artikel om Färjestads Bk's pepp inför första elitseriematchen på tisdag. Och den första om Tokio Hotel handlar då om deras nya skivsläpp... det kommer nog att bli bra. Tokio hotel hamnar i Aftonbladets Nöjesnytt medans Färjestads Bk artikeln kommer med i NWT. (alltså inte seriöst, men en ska passa i en morgontidning och en i en kvällstidning)
Jag mår bra =)

Love


Ville se om jag fortfarande kunde leka i photoshop så som jag brukade göra. Det gick ganska bra måste jag säga. Dock har jag 12 % i batteri kvar nu.. och det kommer folk hit om två timmar.. så jag måste börja fixa med.. saker.. mummel.. måste säkert städa rummet också..

grattis, småpojkar!

Grattis på Bill och Tom Kaulitz som füller 20 år idag! Och om 7 dagar är det Gustavs tur ;)
<33
RSS 2.0