Back home

Efter en vecka bortrest har jag kommit hem igen. London var underbart, trots att jag blev sjuk och illamående redan första dagen. Mer om resan någon annan dag, för nu är jag trött och ska sy på en ovve.

När man går på stan med Mathilda....

Händer det att man köper en tavla. Föll för denna på tre sekunder och köpte den strax därefter. 

Hittade också en supersnygg bikini som jag hämtar andra hälften av imorgon i Eskilstuna (min storlek fanns inte här). 

Det lönar sig att gå på stan ibland. Även om plånboken blir lite tunnare...

Jag ska köpa vingar för pengarna



Jag syr och syr och syr på min ovve. Nu är det vingar som gäller. Ska få klart konturerna på båda tills nästa tisdag (kan bara sy imorgon, måndag, nästa måndag och tisdag morgon) och sen kanske om jag hinner, börja med de "inre fjädrarna". Blir lite unik med vingar på ryggen, hoppas att det blir snyggt bara ;)

8 sanningar, med kommentarer

Från min bilddagbok 2010, kommenterat 2012

1. ljudet av skridskor mot isen är det bästa som finns

Fortfarande sant, delar dock plats med en viss persons röst

2. jag är svag för småbarn och katter

Jag blir sådär: Aaaaww titta på tissetatten, va söt, naaaw. Eller: Amen gud så söt en kan va då, jaa-a. 

3. Vill flytta till Kanada när jag blir äldre

Halvsant. Visst vore det kul, och om chansen uppkom skulle jag definitivt tänka över det. Men det beror helt på omständigheterna. 

4. Om ett till tre år ska jag åka tjejvasan med mamma

Kommer inte att hända. Men jag tänker åka tjejvasan för mamma istället. 

5. Jag ska söka in till Cambridge University
Nä, det där hände ju inte heller. Jag nöjer mig med Linköping. 

6. Jag har ingen aning om vad jag vill utbilda mig till efter gymnasiet
Det bestämde jag mig två månader senare, och jag kom in på det programmet och har precis läst första året

7. Har ambitionen att skriva en bok och publicera den
Den ambitionen finns fortfarande kvar, men skrivlusten vill inte komma till mig. 

8. Jag älskar mina föräldrar och min storebror
En självklarhet.

Dark Shadows

"You may strategically place your wonderful lips upon my posterior and kiss it repeatedly!"

Johnny Depp spelar vampyren Barnabas Collins som befriats från sin kista efter 196 år. Barnabas Collins är numera en av mina favoritkaraktärer som Depp har gestaltat. Tydligen håller inte alla med då tjejerna bakom oss tyckte att filmen var en besvikelse och de kunde inte förstå hur Depp kunde ta en huvudroll i en sådan dålig film. De vet tydlgien inte så mycket om varken Depp eller bra film. Depp spelar oftast lite speciella roller (Kalle och chokladfabriken är ett bra exempel på detta) och det är ingen undantag när det är en Tim Burton film. 

Filmen var jättebra och jag rekommenderar den. Underhållande med härlig gammal engelska från sent 1700-tal och ganska sköna effekter också. Och den var lite sexig ibland... men bara ibland. (Påtal om sexigt, http://www.youtube.com/watch?v=Ll0Bbm-n4gI helt ok serie som skrämmer skiten ur mig jämt. Men sexigt intro!)

Reserv nr...

För några veckor sedan sökte jag en sommarkurs i programmering, allt för att få in lite pengar under sommaren. Nu fick jag antagningsbeskedet, jag är reserv nummer 1266. Fat chance att jag kommer in eller? 


Sparks + Savage garden = true

Känslan av att komma hem till Värmland, hem till den underbara gula villan i skogen, är obeskrivligt underbar. Jag har hoppat runt, kramats och sagt "Fan vad gôtt det är att vara hemma" väldigt många gånger. 

Igårkväll var jag däremot extremt trött, så det blev sängen tidigt där jag låg och läste "Dear John", en bok av Nicholas Sparks som jag rekommenderar alla att läsa, och lyssnade på lite Savage Garden. 

Eftersom boken är väldigt romantisk och sorglig (som de flesta av Nicholas Sparks böcker är) så kom det en tår här och där, speciellt när låten nedan spelades på min mp3.





Framförhållning = 0

Imorgon ska jag åka hem till Värmland. Då ska jag ha diskat allt, packat allt, tvättat, duschat och fixat en matlåda. So far har jag tvättat, duschat, diskat 2/3 och packat 3/4 ungefär. Jag kommer att få en stressig morgon. Jag ska åka hemifrån halv åtta, så det ger mig ungefär... 1½ timme att fixa allt, eftersom jag bör gå och lägga mig nu. Men, jag jobbar ju bäst under press så... det ska nog gå.
RSS 2.0