Cyprus 3.0

Tredje gången gillt är det väl man säger? Imorgon åker jag iväg till cypern i en vecka, för tredje gången i mitt liv. Men denna gång blir det inte Ayia Napa utan jag och far min drar till Fig Tree Bay, den lugnare, mer.. familjära(?) delen av cypern. 

Jag hade tänkt mig att göra en hennatatuering när jag väl är nere i cypern, men efter att ha läst lite om det på internet känns det inte som en bra idé då det i vissa fall kan framkalla allergier, livslånga allergier samt ärr. Nepp, om jag ska ha en tatuering ska de bli en riktig! 

Men rastaflätor ska det bli i alla fall. Det har jag haft förut och jag kan garantera att det inte är farligt ;) såvida du inte låter dem sitta i en månad för att sen försöka ta ut dem.. hörde om en tjej som fick ha fyra frisörer som arbetade på henne för att de skulle gå o ta ur... nej tack säger jag bara, en vecka räcker för mig!


Total eclipse of the heart

Okej, så igår satt jag och hade ett litet vampire diaries maraton samtidigt som jag, ironiskt nog, frossade i vitlökskryddad kyckling och tzatziki (som innehåller mkt vitlök!). Jag satt där och fann mig totalborta som vanligt när Damon Salvatore (Ian Somerhalder) dyker upp på tv:n, när jag kom ihåg en sak jag sett tidigare under dagen. Mitt första avsnitt av Glee. Jag såg inte ens hela men jag såg slutet, då de sjöng Total Eclipse of the Heart. Jag kom att tänka på Elena och Stefan (Nina Dobrev & Paul wesley, YUM!) och helt plötsligt så satt jag och gjorde en film i Windows movie maker (efter att ha letat efter ett codec pack i en timme). Jag borde nog lära mig att använda premiere bättre... fast den klipper inte ner filmfiler i små klipp så som movie maker gör...

Anyway, jag blev så nöjd med filmen så jag la upp den på youtube. Så här är den. Fast, ni vampire diaries älskare som inte sett alla avsnitt som sänts i Usa (i sverige har endast 17/22 avsnitt sänts), ehm, spoilervarning säger jag bara. Inte mycket, men lite. 

tänkte försöka mig på en video med Jeremy till låten Hurt (ofc by Johnny Cash, inte trent reznor lr NIN)

Hoppas ni kan se den, för den blev bannad i vissa länder pga rättigheter till låten.

Det här med att städa rummet...

Ska det verkligen vara så svårt? Igår skulle jag städa rummet inför examensfesten vi hade för min bror. Det slutade med att jag la allt på sängen, ställde in dammsugaren och sov på nedervåningen istället. Nu sitter jag här, jag har rensat bokhyllan, allt är jättefint, på den sidan av rummet. Sängen är fortfarande utan sängkläder och med 100 småpryttlar på madrassen. Lägg till det faktum att jag la mig kl 03.15 inatt pga festen och du har en katastrof. En trött katastrof. Försökte faktiskt vila utomhus förut men det är så kvalmigt så jag klarade inte av det. 

Jag vet att jag måste ta tag i rummet för ikväll ska jag bort och när jag kommer hem vill jag kunna lägga mig i min egen säng. Men varför ska det vara så svårt? Det borde det ju inte vara. Det är ju bara att städa. Men så ska man ju ha ett ställe att lägga allt på, utan att det ser rotigt ut, det är kanske det som är det svåra. Eller så är man helt enkelt bara lat, som jag.

Nu när jag städade kom jag fram till att jag har väldigt många böcker på mitt rum. 74 böcker totalt faktiskt. statistiken lyder:
74 totalt(+4, räknar inte dubletter)
44 engelska, 30 svenska
14 handlar om vampyrer. (Egentligen 21, jag räknar inte dubletter på olika språk)
14 är Harry Potter (eng och sv)
13, så många är böckerna i A series of unfortunate events

Nej, jag har inte läst alla böcker och nej, det är inte alla böcker jag har. Så jag tog mig friheten att räkna de böcker som är Mina i de andra rummen hemma. Slutsatsen blev att jag äger ca 150 böcker som är från åldern 10år och uppåt. Ska man räkna med alla mina barnböcker blir det upp över 200 böcker. Hehe, och sen har vi ju deckarna som mina föräldrar har köpt.. kanske runt 50-70 böcker... Vi är helt enkelt en bokfamilj. Fast visst, det finns de som har många fler böcker än vad vi har, det kan jag lova!
RSS 2.0