2/4

Tenta nr 2. Förmodligen godkänd, chans på en fyra. Känns bra. Nu är det 2½ dag kvar till nästa tenta. Så nu anser jag att jag får spela lite datorspel. Bara lite. för jag kan det mesta som jag ska kunna inför nästa tenta. Den på måndag däremot.. den börjar jag plugga på ikväll tänkte jag.

1/4

1/4 av tentorna avklarade. Gick ut från tentasalen med världens självförtroende, kände att "fan vad bra det gick, en fyra är ju faktiskt möjligt". Sen inser man, när man är på väg hem några timmar senare, att man klantat sig ganska rejält på en uppgift och därmed tappat 3 poäng. Jamen... en trea då kanske. Det tråkiga är att det var just den typen av uppgift som jag var bäst på.... var väl lite för snabb i tanken antar jag.

Kvällen spenderas framför datorn, massa trevligt medicinska material plugg har jag framför mig. Den tentan är på onsdag. Wish me luck!

Let the madness begin!

upp 05.30, käka frukost (that's a first!, kan aldrig göra den innan tenta) göra en macka, fixa resten av "snackspåsen" , på med kläder och åk hemifrån 07.15. It's tenta time.

DIY Ananas

 
Såhär ser min ananasplanta ut at the moment. Här ska den stå i ca 3 veckor för att sedan (om den fått rötter) sättas i jord. Jag har använt denna guide: http://www.wikihow.com/Grow-a-Pineapple , med undantag för steg 2-3 där jag följd denne herres råd istället: http://www.youtube.com/watch?v=BYh1LSXaSuY
 
Jag hoppas att detta projekt blir lyckat, det kommer att ta 16-20 månader innan jag får en ananas, men det kan det nog vara värt. 

Nu däremot måste jag fortsätta plugga, tenta imorgon! Satt på skolan igår från 13-21, beställde pizza vid 19 som vi satt och mumsade på. Like a boss!

trött, trött, men ååh så nöjd

Vem orkar vänta med att tona håret till på lördagen när man har en hel fredagkväll framför sig? Inte jag! Efter att ha hängt i tvättstugan till 20.30 så plockade jag fram toningsgrejerna och började. Det tog sin lilla tid, men kl 22.00 var jag klar, och så sjukt nöjd! Lite mindre råtta, lite mer choklad. 

Jag ser extremt uttråkad ut på bilden, men ni kan ju försöka vara pigga och glada kl 08.40 på en lördagmorgon... 

Denna helg kommer bli kul

Fredag: Massa plugg, typ bara plugg och springa till/från tvättstugan 3-4 gånger.Med lite tur har jag pluggat tillräckligt så att jag kan få träna ikväll.

Lördag: Plugg, plugg, och... nämnde jag plugg? Kanske ha heldag med brudarna. Och jag ska tona håret, själv, får se hur det går... (postar resultatet här, promise!) Ska försöka gå ut och gå, behöver nog det om jag ska kunna somna.

Söndag: sjukt mycket plugg. Tenta på måndag, onsdag, lördag, måndag. No time to waste! There's no time at all!!

Sen bara rullar det på, tenta efter tenta. Har en liten lista på vad jag ska få göra efter att tentorna är slut:
1. Spela Alice
2. Spela Sims
3. TRÄNA
4. Ta sommarlov
5. sola, om vädret tillåter
6. STÄDA, åååh jag får storstäda!!
7. Komma på ett sommarprojekt (bortsett från det som har med träning att göra)
8. se på tv, slappa, bara va
9. shoppa

Dansa som om ingen ser

Dance like nobody's watching. Den har man ju hört förut eller hur?

http://open.spotify.com/user/arokkonen/playlist/1HiWbSmMEOXqBhQLBw64Zo

Där har ni länken till en spellista. När ni känner er lite bittra, trötta eller nere, dra på listan och dansa loss i en halvtimme eller så. Det gjorde jag idag.

Jag innan jag dansat: http://www.humordevil.com/wp-content/uploads/2013/02/449.jpg

Jag efter att jag dansat: UNICORNS AND RAINBOWS!! FLOWERS AND KITTIES!! OMGOMGOMG BABIES!! Kanske inte riktigt, men på bättre humör blev jag i alla fall, och mer motiverad till att plugga.

Så mitt tips till er: dansa som om ingen ser er ;) (chansen är stor att de faktiskt inte gör det)

whiteboard

Jag ska köpa en whiteboardtavla. Biltema hade en i lagom storlek. Får fixa det när pappa kommer ner så att jag kan få skjuts ut dit. Varför? Varför inte? Frågan är bara vart jag ska sätta upp den... finns ingen vägg som passar... jaja det fixar jag då!

eurovision sem.2

Sitter och slötittar på semifinal 2 av Eurovision song contest. Det är många gånger som tanken "Hur fan tänkte de här?" dyker upp i skallen. Och det gäller både danskoreografi, väldigt avslöjande kläder (israel hade en lagom vågad urringning), klädval i allmänhet, diverse annan styling och såklart bara låtvalen... Herregud.

Hoppas på en bra mellanakt av Darin (damn that boy is fine!!) och Agnes, det kommer göra kvällen mycket bättre ;)

Lite random kommentarer om några bidrag:
MONOBROW!!! (Han må vara Armeniens bästa sångare, men det ursäktar inte hans monobrow. Vart är hans stylist???)
En hipster på scen. Inte ok. Tyvärr Ungern. Inte Ok. 
Lettland var mest bara glitter glitter som hoppar runt...
Makedonien ylade en hel del

Finsk gladpop gillar jag!!! Där mådde jag bra =D

Jag gillar greklands bidrag... det var go takt och en go gubbe på scen. Kanske inte så seriöst med "Alcohol is free!" men ändå...
 
Norges bidrag tycker vi om, det var häftigt. 

Rumänien.... ingen kommentar på den.... jag vet fan inte vad jag ska säga...

DARIN!!!!!!!!!!!
 
 
 
 

Flumlumflummeflum

Sitter ensam hemma på en fredagkväll. Jag är inte på SOF2013. En sådan kväll testar man att göra fyllebjörnar. Hade behövt lite färskare björnar, de blev lite hårda, men annars passade det bra med passoa. Gott gott gott!

Däremot så är det så, att när jag är ensam på en festkväll, och inte har vart ute på två veckor, då blir jag extrasugen på att gå ut. Synd bara att kompisarna är på SOF2013.

Jag kommer också att tänka på killar. Fina fina killar. Tur att jag snart får sällskap av Johnny Depp (Chocolat på åttan). Nästa helg tänker jag ha eurovisionkväll, då ska jag kolla på fler killar ;)

Nej, jag är inte alls flummig. Hihi.

Lite sommar, lite plugg

Tiden går allt för fort. Det känns som om jag alldeles nyss började läse-p, men om några veckor är det tenta-p igen. Sen kommer sommaren.... inget sommarjobb har jag fått tag i, men jag kommer nog kunna fylla veckorna med massa roliga grejer. Det blir en tripp till Göteborg för att se på Gyllene tider, och sen kanske jag drar till England för att hälsa på släkten. Och så ska jag sola, träna, skriva och ha kul. Mitt mål efter sommaren: Att inte ångra något. Och att klara av att jogga en mil. 

Lite random bild, trombocyter från en labb som vi hade för någon vecka sedan. Funderar på att beställa förstoringar av några av bilderna och sätta upp hemma. De var ganska coola faktiskt =)


 
 
RSS 2.0