Twigeeks eller... Newgeeks? hm... nej twigeeks

De ultimata nördarna? Here you have them! När alla hade gått från filmen igår (vilket tog ca 10 sek) satt jag och Mathilda kvar, kollade på eftertexterna och samlade ihop popcornbägare, för det var New moon motiv på dem och man kunde inte få dem gratis... så.. vi samlade, fick 10 st sammanlagt. HAH Twigeeks fer sure! Kort inlägg, ja jag vet.

new moon 2.0

I kväll blir det New moon 2.0 med Mathilda! Vilket innebär att jag måste plugga massa psykologi under dagen eftersom provet är imorgon... fan -.- Ja, det är väl bara att börja antar jag.

MUSIC TIPS

...Every now and then I get a little bit lonely and you're never coming round 
Turn around, every now and then I getta little bit tired of listening to the sound of my tears 


Idag blir det lite musik tips. Har inte lyssnat på music på allvar på länge nu så nu blir det några youtube inbäddningar med några (enligt mig) bra låtar!
Det är ganska blandat, bara så ni vet. Lite löööve (Cuz love is in the air!) och lite rockedidock and perhaps some rap! Ah.. jag är lite flummig, förlåt. Men, back to the music! Don't be afraid to tell me what you think!


Westlife - Total Eclipse of the heart
(total mörkläggning av hjärtat , kind of)


Black stone cherry - The things my father said


Muse - I belong to you


Dima Bilan - Not that simple


Eminem - Beautiful

Hope u liked it!

The Twilight Saga:New Moon

Igår var jag på Midnattsvisningen av New Moon här i Karlstad. Jag kan inte säga annat än att Twilight är en ganska dryg film egentligen... New moon däremot... Den var... wow. Visst, den gick snabbt, scener varade inte någon längre stund men det förmodligen beror på att de ville få in hela boken i en två timmars film, och det är mycket grejer i den boken! Visst gjorde de om en del men jag måste säga att de lyckades så mycket bättre med den här än vad de gjorde med Twilight.

Sen är jag ett Team Jacob fan, så New moon är typ min favorit i Serien, näst efter Eclipse.

Har du sett filmen? Vad tyckte du?

New moon on tv

Såg precis New moon trailern på tv, kanal 5. jag dog halvt. sen såg jag ett exl klipp från filmen som de visade på Jay Leno, Taylor Lautner... alltså.. jag kan inte.. finna ord... <3

Huntzberger

Jag hatar att städa. Det är så drygt och det blir ändå aldrig spotless. Enda gången som det är till någon nytta är när man verkligen inte har något att göra eller har vissa saker man inte orkar deala med just då. Men nu är mitt rum, precis som varenda jävla helg, en enda röra. Kläder överallt, datorer mitt i klädhögarna, några skrivblock lite här och var, massa annat onödigt överallt.
Men jag måste ta tag i det och städa, på riktigt. Sen måste jag sätta mig med en tråkig gammal sliten historiabok och plugga in massa sidor som jag har prov på snart. Det finns ingen som egentligen vill göra detta, men någon måste. Man kan inte släppa skolan lika mycket som man kan släppa att ta hand om sig själv.

Till råga på allt så visades det sista Gilmore girls avsnittet idag, och jag måste säga att jag inte tyckte att det var bra. Logan blev dumpad i förra avsnittet och nu ska Rory bara dra och jobba som reporter? Sista säsongen, sista avsnittet. Dåligt! Ingen är dum nog att dumpa en kille som Logan. Ingen. Speciellt inte när han har friat....*suck*

Changes

Okej, Dima bilans hår har väl inte blivit snyggare... krull är inte.. passande för honom. Men jag älskar låten så <3!

Systemkamera, to buy or... to buy!!!

Jag ska köpa en systemkamera, men varje gång jag går in i en butik, ex, elgiganten, siba eller expert, så verkar ingen intresserad av att hjälpa mig med att välja rätt! Det är inga snubbar som går runt och frågar "behöver ni hjälp?" utan alla sitter och latar sig i fikarummet med en kopp kaffe och en fet bulle från ica som de värmt i micron. Jag har att välja mellan en Nikon D3000 och en Canon EosD1000 (har jag för mig att den heter), samt en olympus, fast den sistnämnda har jag inte kollat så mycket på. Just nu lutar det mest åt Nikon hållet då det inte bara är en prissänkning på den utan för att den faktiskt är bra (och snygg) och känns mest värd pengarna.

Från en sak till en annan. Att städa rummet, är inte kul. Ingen kan påstå att det är kul att röja ur en soffa fylld med kläder (varav hälften nytvättade) och en messy säng som behöver nya sängkläder. Det är inte kul att inse att man har för mycket grejer på bokhyllan, spec inte när man inte kan lämna över en del böcker till en annan bokhylla då den numera står med "den öppna delen" mot en garderob för att "någon" fått för sig att man ska tapetsera om rummet. Jag tror att det blir den engelska harry potter boxen som ryker, den liksom bryter stilen på böckerna. För ja, det är barnböckerna, eller vad de nu kallas, de är trefärgade och helt osynkade med resten av bokraden som jag har. de ryker så fort "någon" har tapetserat klart det andra rummet. eller.. så lägger man bara ner dem i en låda sålänge... Fiffigt... ''

tävling!

joinade en veckans blogg tävling ;)
http://isabellatorle.blogg.se/index.html
om jag kommer i "the final three" måste ni rösta;)

endless Day

Jag har länge lyssnat på the Mitch Hansen band, de har nyligen släppt ett nytt album, Endless day. Det är en rockversion av det första helakustiska albumet Twilight Hour. Alla låtar är även inspirerade av Twilight böckerna. Måste säga att det nya albumet är underbart! Här är några av mina favoriter:
Already Dead
A world without you
Jacob black

lyrics of...

to give yourself completely to someone, it isn't easy. To confide so much in just one person, takes time. It's all got to do with trust, trust that must be earned in the right way. But once you've found that person, everything seems perfectly clear. You always have someone to rely on, no matter what.


Jo, det där med engelska ligger mig varmt om hjärtat. Speciellt idag. Så går det när man läser new moon för tredje gången. Jag har precis kommit till kapitlet där Bella ska åka till italien. Jag kommer nog inte läsa längre än så. Det är bara mitten som är bra... när hon är med Jacob. Allt annat.. blörg.
RSS 2.0