öm överallt!

Igår vart jag iväg på thaimassage för första gången. Idag är jag lagom öm i nacke, axlar och skuldror. Fast det är ju positivt, jag fick bort en del knutor och en massa stelhet. Har kommit fram till att nackstelheten beror på datorn, så jag ska fixa ett datorbord där jag ska ha datorn jämt. Axlarna beror på samma sak, så det är samma lösning. 

Massagen gjorde mig piggare, något som var välbehövligt, så därför ska jag göra om det igen under hösten. Rekommenderas starkt!

Vad hände?

Sommarlovet är snart slut, 2 ½ vecka kvar om jag räknat rätt. Så går det när man har omtenta och har anmält sig för att vara fadder under nolle-p. Den 13:e börjar jag igen med tenta och dagen därefter börjar nolle-p. Så underbart! 

Den senaste veckan har spenderats med pojkvännen, men idag vart det dags för honom att åka hem igen. Det är alltid lika svårt för mig att säga hejdå, men jag börjar vänja mig. 

För mig kommer denna dag erbjuda ett diskberg, lite blåbärsplockning, lite bakning och förhoppningsvis lite solsken. Det blir inte så mycket mer spännande än så. 

Jag borde väl säga något om vad dålig jag är på att uppdatera, men varför ska jag blogga om jag inte har något särskilt att blogga om?

Renovering

Det började på fredag kväll och kommer att fortsätta i minst två dagar till. Vad för nåt? Renoveringen av min lägenhet. Eller ja, renovering och renovering, det är ommålning och ommöblering av kök och vardags/sovrum som gäller. Köket är redan klart, v/s-rummet har jag kommit ungefär en fjärdedel på. 

Jag är trött, sliten, och vill så gärna bli klar med detta. Så det är bara att hänga i. Imorgon ska jag måla, på fredag tar jag bort tejpen, skyddsplasten, skyddspappen och allt annat, dammsuger, ställer tillbaka alla möbler där de ska vara och skapar ordning i vardagen igen. Fast jag är lite sugen på att möblera om, så nu ska jag börja fundera på om det finns mer än ett sätt att möblera min lägenhet på....


Två "lugna" veckor

För ungefär en månad sedan avslutade jag första året på universitetet. Sedan dess har jag åkt runt fan överallt. Karlstad, Eskilstuna, London, Eskilstuna, Karlstad, Stockholm, Trosa, Linköping, Eskilstuna, och nu Linköping igen. Den här gången stannar jag i ungefär två veckor, sen drar jag till Karlstad igen. Vad var det där om att man skulle slappa på sommaren?

I helgen ska jag förmodligen måla om köket, och kanske börja lite med vardagsrummet. Så det blir inte mycket sitta-still här hemma heller. Redan idag var jag uppe 08.20 och åt frukost, en timme och tjugo min senare var jag ute och gick 4.5 km. Sen ska jag mäta garderoben och titta lite i förrådet, för imorgon ska jag till IKEA och handla lite grejer. 

Hur intressant som helst, jag vet.
RSS 2.0