It's time!

Imorgon är det dugga. I övermorgon åker jag till sälen. Så himla underbart! Så nu, medan jag pluggar stenhårt in i det sista, ska jag även skriva en packlista så att jag inte glömmer något. Det blir lite krångligt eftersom jag också ska till Värmland direkt efter sälenresan, men jag tror nog att det ska gå ;)

Jag kan, jag vill, men bör inte.

Solen skiner ute. Det är varmt. Jag vill ut, jag kan gå ut, men det är inte en sådär jättebra idé. För på onsdag har jag en dugga, en dugga som jag måste få minst 3/12 p på för att bli godkänd, men gärna 5 p, då får jag en fyra. No problem tänker man, sen inser man att det är på det svåra kapitlet inom programmering. Okej, tänker man då, jag kan kolla på de gamla duggorna och kolla på svaren från dem. Men nej, för de har inte lagt upp svaren på de uppgifterna, bara på de som innehåller kod. F.U! 

Så därför sitter jag inne idag och pluggar som fan. Det vore inte helt fel att få en femma, men jag får nog nöja med med fyra på duggorna och försöka höja mig med projektet.  Jag kanske öppnar balkongdörren för att få in lite luft och kanske få lite sol på mig. 

Orsaken till den dåliga uppdateringen är helt enkelt skola. Och det faktum att jag försöker ha ett liv utanför internet... hah good luck with that. 

Ger inte upp! Förrän det är söndag.

Igår började jag få feberkänningar. Idag frågade jag mig själv vad fan det var som hände, när jag gick från 100 till 20 på fem minuter. Fast med lite alvedon kom jag upp i 95 igen i alla fall. Imorgon blir det ännu mer alvedon då det är tenta, tårtfest och full moon party. På söndag, då kan jag slappna av och bli sjuk. Då kan jag ligga i soffan och se på disney och dricka varm oboy och beklaga mig över vad jävla jobbigt det är att vara sjuk. 

Ikväll har jag inte tid med sådant, ikväll behöver jag plugga maclaurinutvecklingar och formler för rotationsvolym.

Slutspelsdags

Mitt under tenta-p så har grundserien avslutats och sm-slutspelets påbörjas på lördag. Får hoppas att några matcher visas på "vanliga" tv:n, för jag saknar hockeyn! 

Uppdateringen är dålig nu under tenta-p då jag är upptagen med att plugga, städa och sova. (för det gör jag ju inte annars)

Som en shöö ootan vatten

För att höra charmig finländsk brytning i en låt på svenska, tryck på play.


Jag gillar't, men det har mycket med brytningen att göra.
RSS 2.0