enough!

Okej nu är det nog, jag har försummat min blogg tillräckligt länge! Efter att jag pluggat inför mitt prov på fredag ska jag sätta mig ner och göra en ny header och organisera min blogg, fixa lite nya kategorier och hah jag kan säga så att det kommer inte att vara lika mycket skolkoncentrerat. Nog för att jag går en tuff utbildning men seriöst det är inte kul att läsa om.... eller det tycker inte jag i alla fall. Blir lite mer fotografering, mer musik och en hel den teckning om jag orkar hålla det uppe. Det tar tid men om jag kan balansera skolan med fritiden lite bättre ska det nog gå =)

tidsfördriv

Hade lite "tråkigt" på kvällen och bestämde mig för att teckna lite. Vad tycks?
(klicka för att förstora)

inaktiv

hehe, sorry att jag är inaktiv. Men mitt bloggande, eller skrivande över huvud taget, är inte direkt min högsta prio just nu. Det är mycket med skolan och annat. dock uppdaterar jag ibland på: http://wordsnpics.blogg.se även om jag ändå inte skriver varje dag.
En liten bild på snygga Taylor Lautner kanske kan ursäkta för "my lack of updates"

Kate Cann

Igår satt jag och läste Kate Canns bok "Släppa Taget". Började någon gång innan nio, slutade kvart i tolv, då hade jag läst ut boken.
Boken handlar kort och gott om en tjej vars pojkvän styr hennes liv. När hon inte vill följa med på en campingresa med hans fyra kompisar i en skåpbil uppstår bråk mellan dem då han ser det som att hon inte vill vara med honom. hon åker istället till Grekland i nio veckor med två kompisar. Allt går bra, om man bortser från svartsjuka killar som stöter på hennes kompis jämt och ständigt. Men plötsligt kommer hennes kompis tillbaka från stan, med fem killar i en skåpbil....
Boken är enligt mig läsvärd. (Med tanke på att jag läste ut den på en kväll..) Kärlek och snygga killar är den perfekta mixen för mig ^^  Dock var det vissa delar som inte var lika bra... man tar inte tillbaka en kille som Mike, hur svag kan man egentligen vara? 4 av 5 stjärnor!
RSS 2.0