shoppa shoppa shoppa

Idag fick jag gå på stan med Mathilda. Handlade för typ 450 kr, sooo worth it! Har köpt grejer som jag verkligen behöver. Sen ville jag köpa saker som jag inte behövde... typ som skor... men hittade inga snygga+billiga+bekväma.

Nu ska jag väl försöka mig på att laga mat, sen bara slappa, ha de gött, träna på en presentation och sen fundera på hur jag ska ta mig hem på torsdag natt...

Alice

Nu när tenta-p är slut får jag göra vad jag vill. Jag är ledig i två veckor och slipper tänka på något alls. Inatt kom jag hem vid 4 efter en utekväll med tjejerna. Då tyckte jag att det var ok att sova till 12. Sen började jag städa förrådet, åt våfflor och spelade Alice i en timme. Sedan blev jag inspirerad, klänningen i Alice är såå snygg, jag vill ha en likadan. Tror att det kan bli min halloweenkostym i år. 

Så jag tecknade lite. Ska ge mig in på ett riktigt projekt i veckan, och då är det bäst att ha värmt upp lite innan. 



hur klänningen ser ut i spelet:
http://images5.fanpop.com/image/photos/25800000/Alice-Madness-Returns-alice-madness-returns-25852811-1600-1200.jpg

Btw, om ni inte har spelat Alice: Madness returns, gör det nu! Hur kul som helst! Finns på cdon för typ 30 spänn. 

Pi-day

Firar med minutbiff, klyftpotatis, cider och hockey. Tenta-p är över, nu har jag två och en halv veckas ledighet. Fan vad gött!!!

Ojsh

Nu är jag på såntdär roligt humör. Sådär lite småflum.

Tips för roligare tenta-p, framförallt när det gäller instudering av Elektromagnetism.
1. Baka chokladbollar. Ät en chokladboll för varje/varannan avklarad ex-tenta-uppgift.
2. Drick cider (eller annan valfri alkoholhaltig dryck) under tiden du studerar. Gärna på tom mage.
3. Tillåt dig själv 20 minuter av städning/valfri aktivitet för varje timme du studerat.
4. Köp godis och ät mellan integraler.
5. Alkohol.

Tyvärr har min alkohol tagit slut. Så jag får förlita mig på godiset just nu. Och städningen.

Elektromagnetism skulle kunna vara en rolig kurs, om det inte vore så mycket integraler överallt. För det svåra är inte att lösa dem, det är att lösa rätt integral. Dumt att ta fel ju...

Hade tänkt gå lite wild 'n crazy ikväll och tvätta, men det fanns ingen tvättid ledig. Så jag får tvätta imorgon istället, men det duger ju lika bra det. Då kan jag lösa integraler på strykbrädan medan jag väntar på att torktumlaren ska bli klar.

Istället får jag städa ikväll. Diska en massor. Har typ slut på tallrikar och glas (och jag har måååånga tallrikar och glas). Börjar även få slut på underkläder, och tröjor, och strumpor. Så ja, jag måste tvätta imorgon.

Ja, jag är hur superflum som helst just nu. Så blir det när man har tråkigt, pluggar och dricker cider på tom mage. HUFFAH!

tenta-p igen

Nu börjar snart tenta-p igen. En vecka kvar. Och som om influensan jag hade för två veckor sedan inte räckte, så har jag halsont och är allmänt hängig just nu. Hoppas inte att jag tvingas bli sjuk igen.

Därför har det varit och kommer att vara lite ont om uppdateringar. När man har massa plugg att tänka på blir man inte direkt skrivsugen...
RSS 2.0