self-fulfillment

I want to be moving forward. But right now it feels like I'm going nowhere. I'm stuck in the same shit every day.
And I know that if I want to be moving forward, I can't look back. But it's hard not to look back at the good old days when love wasn't an object of sorrow, when you hung out with friends all the time, and when you felt like nothing could stop you.
Sure, I have great plans for myself. I know which school I want to go to, I know what courses I want to take and I even know where I want to get married and in which house I want to live in with my husband and three kids.
But it's the road that leads to my future that's keeping me back. It's a dirt road with lots of twists and turns. But yeah, that is good. Because then you can look back, all you'll ever see is a cloud of dust.
I want to meet someone. Not in school, not on the bus. I need a distance, and I need excitement. I want to meet someone different from all the others. But then again, I guess that's everyones dream. And how many actually get their dreams fulfilled?
The only way to start moving again is to put down the computer, get oneself together, go out and make oneself useful.

Tokio Hotel @ EMA

MTV's Ema show går av stapeln i Berlin i år. Den 5 november kl 21.00 (svensk tid) börjar själva showen (innan har de lite specialsändningar samt röda mattan). Jag såg precis på hemsidan att Tokio Hotel ska uppträda på Ema, jag kanske har läst det tidigare men har inte reagerat på det förrän nu så. Sen är de även nominerade i kategorin Bästa Grupp, så rösta rösta rösta! http://ema.mtv.se/rosta

3d.tom.piano.kärlek

En av de 3D konserter som Tokio Hotel gjort på Media Markt. Eller, de har inte varit där, bara i 3D!!! SÅ JÄVLA COOLT! för jag tycker att det ser väldigt äkta ut, och jag ville så gärna att de skulle komma till Sverige med det där men... Anyways, Tom spelar Piano i låten Zoom, jag blev kär. verkligen, kär. Jag skojar inte. robert Pattinson släng dig i väggen. (han kan göra det anyways. teamjacob människa här)

tlött

Jag är väldigt trött idag och orkar därför inte skriva så mycket. Har inte varit hemma på fyra dagar (+ inte sovit ordentligt på fyra nätter) så jag hoppas ni har förståelse för det.
vill säga grattis till Cammie som fyller 17 idag <3 grattis sötnos <3

view from my window

såg precis en ambulans åka förbi. Folk är ute och går med hundar och barnvagnar. Nåt mysko träd står vid bryggan. Det är väldigt fint i linköping. Riktigt fint faktiskt. Gick längs med älven igår kväll och spanade in några vackra hus. Sen kollade vi in den MASSIVA domkyrkan i Linköping, jag ska gifta mig där och sen flytta in i ett av husen vid vattnet. Jag trodde igår att kyrkan var byggd i sen medeltid, med romansk och gotisk stil. Hah jag kollade precis upp det och det stämde, senromansk och sengotisk stil på olika delar av kyrkan ;)Tänkte lägga in en bild på den men det finns inte så gott om dem tyvärr.
runt lunch ska jag lämna hotellrummet och gå ut på stan igen, ska kolla in några skivbutiker! Pappa ska köpa Michael Jacksons album "bad" med aftonbladet idag också, kostar bara 70:- då, och det är ganska rimligt jämfört med skivbutikernas 179 :-

LINKÖPING!

Imorgon är det linköping som gäller, kommer hem på onsdag! Blir shopping, plugging, skriving och SOVING! Lyx och softa tider. Måste packa det sista, ehm.. jag skulle skrivit mer om det inte vore för min sega dator.
Jag tycker att Eddie i Idol borde sjunga Tokio Hotel's- Hey you. Den skulle han göra skitbra.
juste jag var i Marieberg idag, köpcentrat där. HAr ont i fötterna. HAr blivit fattig. Ska dock shoppa mer imorgon. HAr köpt en fin "michael jackson hatt" och en lila mössa och typ tröjor och KÄRLEKSSNÖRADESTÖVLAR <3
ps. kolla inte på videos (eller säger man videor?) där Bill Kaulitz sjunger och Tom Kaulitz spelar på sin gitarr. Det är oerhört farligt och man kan bli fast i ett livsfarligt beteende. Också kallat besatthet. Men går också under ordet kärlek. MEn som jag skrev i förra inlägget, så är min kärlek fylld med trubbel.Alltså blir jag kär i killar jag inte har en chans på. YES!! JAG ÄLSKAR LIVET!

facebook test

Gjorde lite "meningsfulla" test på facebook förut, fick reda på ganska mycket om mig själv!


kärlekstestet:
Mania is an obsessive love that, while intimate and intense, often includes jealousy, possessiveness and a lack of communication. It is also known as the troubled love. This love has jealousy and dependence (often called co-dependency), great intensity, some intimacy, and many psychological symptoms related to the relationship.


alltså, den kärlek jag "har" är intim och intensiv men den inkluderar också avund, besatthet och brist på kommunikation. Psykologiska symptom.. vet inte direkt vad de menar med det men. Det kan nog stämma en del ändå xD Naw min kärlek är fylld med trubbel


batmanbadguy testet:
You are Selena Kyle/"Catwoman." The quintessential rebel, you go your own way and you do it often; you make wrong seem right and self-serving behavior seem selfless. You take pride in everything you do, and with good reason. Being through more than enough rough times has given you a hard-boiled edge that sometimes gets you cornered, but you aren't afraid to let the claws come out if need be. Commonly underestimated yet never forgotten, you're confident enough in your own abilities to not take sides, yet attract others who may not agree with you to your cause. You belong to no one but yourself, and so far, that's not a bad thing. You're open to whatever comes your way.


går min egen väg, ja ibland. Gått igenom många jobbiga moment, som så som jag tolkar det har gjort mig... ehm.. hårdkokt? Tillhör endast mig själv. Underskattad men inte bortglömd. Tja, en del saker stämmer väl men inte allt.

Tokio Hotel till SVERIGE

Tokio Hotel kommer till Sverige i Mars.
4 mars - Stockholm
5 mars - Göteborg


Jag ska se till att fixa biljetter, jag måste fixa biljetter. Om jag inte fixar biljetter kommer jag att åka till GBG och sitta utanför arenan och lyssna på konserten, för det kommer att höras, de tär jag säker på.


jag typ... halvdog när jag fick reda på det, ringde sara, kollade upp datumet, kollade schemat, kom fram till att jag var ledig då, och ja, nu sitter jag här och har precis fått tillbaka andningen.


Sen har jag även, tack vare Rust, fixat biljetter till New moon smygpremiären den 19 nov ;) Härligt att man är ledig den 20'e eftersom filmen visas kl 00.00 ^^


New Moooon SMYGIS

Mina kära vänner har idag bokat biljetter till New moon Midnattsvisning på Sf. Runt kl 21.00 börjar Twilight att visas och när klockan slår tolv kommer New Moon att startas. Det kommer att vara en del tävlingar och roliga saker under tiden har jag hört. Man kan vinna pris för bästa utklädnad. Tror jag ska spika till håret och leka Alice, det är nog det enda jag kan klä ut mig till med mitt hår xD

Peter Jöback - en julkonsert

Pappa och jag har bokat biljetter till Peter Jöbacks julkonsert i Göteborg den 11 december. Jöback gör i år fyra konserter i Sverige och Norge. Stockholm. Göteborg, Malmö och Oslo är de lyckliga städerna som får besök av Peter och hans julkonsert. Jag var där förra året och jag har svårt att beskriva hur bra det var. Jag fick gåshud på armarna när han sjöng Hallelujah och Oh, Helga natt, så vackert och så powerfullt var det.
Jag blev överlycklig när jag fick reda på att han gör fyra konserter i år och verkligen vägrade att inte åka till Göteborg. Detta var också den enda konserten jag kunde gå på för jag är på klassresa de andra datumen.
Sen har jag en sådan snäll pappa så vi kommer att stanna i GBG på lördagen och åka hem med tåg på kvällen runt fem. Blir att gå på Liseberg och ha det mysigt. Det kommer att bli en helg som skriker JUL! För jag har svårt att tänka mig en jul utan Peter Jöback (om inte konsert, ja då åtminstone hans skiva på högsta volym) eller utan att gå genom en julbelyst stad och bara njuta av snön och allt annat som hör julen till.
Jag rekommenderar: Peter Jöback - Jag kommer hem igen till jul
Bästa julskivan med den ultimata julstämningen.

Shopping makes me happy

Igår gick jag på stan med Camilla ett tag, sprang mest på H&M där man hittade två toppar och ett par tjocka feta svarta hello kitty strumpor. Efter det blev det hockey, FBK-Djurgården, hyfsad match men inget man jublade allt för mycket för. 2-1 iaf, så det var ju bra.
Om 10 min uppträder Darin på idol reprisen, can't wait.

Tokio Hotel > Darin > universum

Darin är den största stjärna som svenska Idol har producerat.
Lyssnade precis på hans version av Viva la Vida (original by Coldplay) och jag måste säga att hans version är mycket bättre.
finns på youtube, itunes och spotify
Lyssna på den, ni kommer inte ångra er
(dock tycker jag fortfarande att tokio hotel är bättre pga senaste albumet, men både de och Darin blir snyggare för varje år och musiken blir bara bättre likaså. )

Humanoid - it's official



Idag var det officiella releasedatumet i Sverige för Tokio Hotels nya album Humanoid. Albumet har funnits på spotify sen i måndags så jag måste erkänna att det har varit svårt att inte lyssna på albumet. Men, jag vill att min första Humanoid upplevelse ska vara i bra kvalité, utan hörlurar och med fullt pådrag!

Så idag när jag kom hem från skolan, för jag åkte tidigare då jag inte mådde bra (Vad vill kropppen med detta illamående?) så kollade jag brevlådan efter mina sedan tidigare beställda album. Men brevlådan var tom. Jag fick vänta ytterligare en timme, sen kom de. Jag sprang de 150 metrarna från brevlådan till huset, slet upp paketet, kollade fånigt på den dvd som följde med paketet, "ginza genom historien, 40 år" (eller något liknande), stirrade lika galet som en fangirl som just precis sett Bill Kaulitz shoppa på H&M, på mina två album. 

Efter lite krångel med den första stereon så gick jag upp till den andra. Volym 15 eller något (dånade i hela huset). Första spåret, tog ungefär tio sekunder, sen var jag kär.
Noise är förmodligen det spåret jag gillar bäst, det är också det första spåret.
Efter det kommer nog Hey you, med introt från We will rock you men med en bätte text och melodi blir den underbar!
Så har jag mina tidigare läckta låtar som jag älskar - Pain of love, love and death, human connect to human och humanoid.

Jag gillar det nya Tokio Hotel och rekommenderar skivan till de som gillar Rock med en futuristisk twist.

five of five ;)
RSS 2.0