Music @ 20.56

Kommer upp en liten låtlista såhär på kvällskvisten innan Greys Anatomy börjar, har kommit in i en Tokio Hotel fas igen så därför kommer den bara att innehålla deras låtar, en på tyska och en på engelska.

Kvällens... 
Depp: Gegen Meinen Willen/Don't Jump
Pepp: Beichte/Live every second
Smex: Reden/Human connect to human
Flashback: Durch den monsun/Monsoon
Kärlek: Heilig/By your side

Nu är klockan 21.03 och jag har missat början av Greys. 

Jag har på blivit vuxen

Ett av mina hatobjekt inom mat sedan jag vart liten: mörkt bröd. Grovt bröd. Nyttigt bröd. Det enda jag åt var vitt bröd som jättefranska och barkis. Men se på fan, nu har jag gått och blivit vuxen, för nu tycker jag om mörkt, grovt och nyttigt bröd. I alla fall i små mängder och med massa ost på. Jag har ännu inte vågat mig på det där riktigt mörka, kompakta brödet, men det kommer nog tillslut, om några år.. eller livstider. 

Ville bara göra en update på det. För att... jag är som jag är och då behöver jag ingen förklaring för mina handlingar.

Once again the tears run down my face....

...for once again am I inlove. Ca 100 min. Så lång tid tog det innan jag föll tillbaka i gamla spår. Eller ja, 100 min, en affisch och en supersnygg bakgrundsbild på datorn. Jag är tillbaka i år 2008 och inspirationen flödar. Synd bara att jag måste använda den till skolarbete. 

2008
2011 (kanske 2010)

Förvandlingen är slående, men jag älskart'! Nu måste jag träna lite... upp o hoppa!

Pirates of the Caribbean 4

And.... where back! Efter två väldigt förvirrande, sega och uttröttande filmer är vi äntligen tillbaka på rätt spår. Johnny Depp spelar som vanligt den fantasifulle Kapten Jack Sparrow, men denna gång paras han ihop med Penelope Cruz som Angeliqa, hans kvinnliga motsvarighet. Det här är så bra, det är så otroligt bra. Vi är uppe i film 1 nivå igen, för det är ju faktiskt så att den första filmen var och kommer alltid att vara bäst. 

Hint: Att se denna film i 3D är inget speciellt, jag hade förväntat mig mycket mer. Det var nog fem gånger som jag blev lite imponerad, annars märktes det knappt att det var 3D. 

En film värd att se, på BIO! Säger bara såhär, Pirates, Twilight-serien samt Harry Potter är filmer som måste ses på bio. 


Pirates, before & after

Ikväll, om ca 5 timmar, ska jag gå på Pirates of The Caribbean 4. Det kommer att bli awesome. Innan det måste jag dock vara effektiv och göra minst två av de åtta uppgifter som jag har kvar i skolan. Åtta uppgifter, på fem dagar. Inte okej. Som tur är kommer tre av dem att gå snabbt, men jag ska försöka att vara klar med minst sex stycken efter helgen. YEY! 

Så, om bion ikväll. Detta är första gången som jag går på en 3D film, så det är lite spännande sådär. Recension kommer imorgon för jag kommer hem typ halv två inatt.

Sommarens första åska

... fick jag uppleva för några timmar sedan. Nu blåser det bara storm ute, och det regnar kanske lite grand. 

På den positiva sidan av dagen däremot har jag:
- Hållt ett awesome tal
- Spelat Piano (börjar lära mig accord + melodi till It must have been love!)
- Börjat på en ny teckning (ytterligare en kille... nästa motiv blir en tjej!) 
- Hittat tillbaka till en del av mig själv som jag sedan två år tillbaka stoppat undan
- Hittat tillbaka till en del av mig själv som jag sedan fem år tillbaka stoppat undan
- Dunkat på med Dannys "Tonight", Eric Saades "Sleepless" "Masquerade" och "Popular" samt lite Zdob si Zdub 
- Lyckats fått mina stereoknappar att fungera igen
- Gjort ett grattiskort, som blev awesome
- Missbrukat ordet awesome

Blixt, åska. Hejdå!

Det där med hälsa...

13 april 2011. Jag blir magsjuk. 15 maj 2011. Jag är fortfarande sjuk, fast det har gått över till en förjävlig förkylning istället (som tur är). Efter min tredagars magsjuka förberedde jag mig på att åka till England, och sex dagar senare satt jag på det där planet mot Gatwick airport och Sevenoaks. Väl där fick jag några jobbiga blåsor i munnen som hindrade mig från att prata fyra av fem dagar. När jag väl kom hem fick jag ytterligare två stycken. Och sen, två veckor senare när jag kommit hem från skolan och försökt njuta av det vackra vädret, fann jag mig istället på soffan, med huvudvärk, tre blåsor i munnen och ett konstant nysande. Japp, förkylningen var ett faktum. 

Det är nu exakt en vecka sedan jag blev förkyld, och det har inte gett sig. Huvudet känns fortfarande fettjockt på morgonen, jag hostar som en idiot och näsan är fortfarande lika jobbig som första dagen. Förstå ångesten när det har varit 20 grader i en hel vecka och jag har bara kunnat vara ute en max två timmar om dagen på grund av att jag varit sjuk. 

Det måste ge sig snart, för det är inte roligt. Flyr snart till läkaren för ett allergitest, kanske har jag utvecklat en pollenallergi här ute i skogen? Vore inte det kul?

Men som plåster på såren har jag ju the one and only, Eric Saade. Hah. Det är något med prettyboys som kan dansa och sjunga... Stegen till Popular har jag börjat memorera, texten kan jag nästan utantill och ja... jag gillar't helt enkelt. Skönsjungande pojkar + jag = forever. 

ps. fick för några månader sen i uppgift av min farfar att teckna av hans farfar. Blev inte nöjd med resultatet för papperet var supermysko och bilden var lagom svår att teckna av (bild från 1900-talets början har ju inte bästa kvalitén). Men jag gjorde det, jag försökte och fick den klar. 


wtf?

Akut förkylning stod på schemat idag. Nyser som bara den och näsan vill verkligen inte alls! Fick dock ligga ute i en och en halv timme innan kroppen sa emot, så nu börjar brännan att ta sig ;)


Scary ass movie

Att jag är en fegis när det kommer till filmer är kanske ingen överraskning. Det finns en typ av filmer som skrämmer mig extra mycket. Eller ja, två typer egentligen. Hajfilmer och you-know-you're-next filmer som t.ex. Stay Alive. 

Värst är dock en kombination av dem båda. Deep blue sea, kanske låter som en mysig romantisk komedi eller en superhäftig actionfilm. Nej. Nej. Nej. Detta är en av de jobbigaste filmerna jag sett, ur en psykisk vinkel. Oftast är det med hjälp av ljudet som en film blir läskig, men den här lyckas även utan! 

Föreställ dig följande scenario: Du bor på en forskningsbas mitt ute i vattnet, under vattnet till och med. Här föder några vetenskapsmän upp hajar då de hittat ett protein i hajhjärnan som kan tänkas bota alzheimers. För att få ut tillräckligt med protein från hjärnorna så har de genmanipulerat hajarnas hjärnor så de har blivit ca fem gånger större. Bieffekten av detta är att de också har blivit intelligenta. Lägg till att de vill ha lite hämnd för att de hålls inlåsta. Och en stor storm kommer, som gör att anläggningen där du bor går sönder - när du är under ytan. 

Det blir översvämning, hajarna tar sig in och de är ute efter dig. Låter det åtminstone lite läskigt? Tänk på att hajarna är på samma intelligensnivå som dig, och de är tre stycken. 

specialeffekterna är inte särskilt bra dock, det syns så väl att det är fake (hoppas jag...). Och vissa saker är lite för förutsägbara (du går inte nära vattnet när du vet att det finns mördarhajar däri) Inte för att jag blir mindre rädd för det..

Deep blue sea går just nu på Canal+, så ni som inte är lika fega som jag kan ju checka in den. 

ps. Stellan Skarsgård spelar en roll i filmen...

Omnomnomnomnom goes the shark...
RSS 2.0