Romance, romance, everywhere there is romance!!!

Just idag är jag extremt emotionell. Och just idag är det massa romantik överallt!!! 

Det började med Desperate housewives. Det här:

Fick mig att sitta och böla i soffan tills avsnittet var slut. 

Sen såklart lite i GCB. Sen ser jag att en gammal klasskompis till mig har förlovat sig. 
Nänä, det får mig inte alls att sakna min pojkvän. Inte alls. Jävla tenta-p.... men men, det är över på torsdag, då börjar sommarlovet.

Eurovision 2012

Precis som många andra tänker jag kommentera Eurovision 2012 finalen. Varför? Vette fan, har väl inget annat för mig.

Storbrittanien - Gillar't faktiskt. Det är mysigt, romantiskt. 
Ungern - Lite för snällt. När det står en kille i läder på scen förväntar man sig lite mer hardcore än detta. Är nog bättre inspelad.
Albanien - sjunga kan hon, men låten är sådär... och hur fan ser hon ut? 
Litauen - "Love is blind" + ögonbindel, gulligt och får mig att sitta klistrad vid tv:n. Var bra tills han tog av sig ögonbindeln, plötsligt blev låten dålig och han kunde inte längre sjunga och inte dansa heller.
Bosnien & Herzegovina - Vackert, men inte nödvändigtvis bra.
Ryssland - Charmigt. Men jag tycker ändå att de skulle ha skickat Dima Bilan (kom tvåa i Ryssland med "Back to her future" i år, vann Eurovision 2008) http://www.youtube.com/watch?v=pnEzHjXbbr8
Island - Stilfullt. Men inget wow-ögonblick.
Cypern -  jag hör bara la-la-la-la-la, me no like
Frankrike - Jag kan ha blivit distraherad av något här. Låten fastnar inte... men det var ju intressant att titta på...
Italien - Amy Winehouse var det första som kom upp i huvudet på mig. Trots det så gillar jag det här bidraget. Det är fart i det! 
Estland - Det känns romantiskt på något sätt. Men jag förstår ju tyvärr inte vad han sjunger om så det förstör lite... vilket vanligtvis inte är något problem för mig (Dima Bilan, Tokio hotel, Nevada Tan, K-maro, Lafee osv.)
Norge - Klart jag gillar det!!! "Har kallats en norsk Eric Saade" Nähä? Han skulle ju kunna vara hans storebrorsa eller nåt. HAN ÄR MODELL!!
Azerbajdzjan - Helt ok. Ruskigt fin klänning. Lite väl mycket ylande. "och ett par nya läppar som hon köpte på stan förra veckan" Klockren kommentar!!!
Rumänien - Ojsh vilken klänning. Låten är härlig, den här kommer jag att lyssna på i sommar. 
Danmark - Kläderna... nej. Tråkig låt också. 
Grekland - Me like. Ingen vinnare, men härligt att dansa till i sommar. Damn vad snygga alla var då. 
Sverige - I år gillar jag vårt bidrag. Det gjorde jag förra året också i och för sig, men Carola, The ark och Päronelli har fått mig att gå tokig. Dansen är dock lite skrattretande ibland...
Turkiet - Det var intressant i början, sen började han sjunga. Nej tyvärr. 
Spanien - Hon ser elak ut på något sätt. Låten är säkert bra, eller... nae. 
Tyskland - Underbart. Mysigt. Perfekt för mig. Ingen vinnare, men jag älskar den ändå. Gillar man inte låten kan man alltid titta på killen. 
Malta - Också för snällt. Jag vill ha lite POWER när det står grabbar med gitarr och trummor på scen. Låten var väl helt okej, men som sagt, för snäll. 
Makedonien - mäh. Tänkte jag först. Sen kom den där POWERn som jag pratat om. ME LIKE BIGTIME!
Irland - Jedwatd, nej, jag gillar inte Jedward, jag gör inte det. Håret, kläderna, dansen, nej inget. De gör nåt jävla hopp hela tiden som får mig att spy. Och låten var inte särskilt bra heller. "Irlands svar på Lili & Sussie" alltså jag älskar kommentatorerna.
Serbien - Introt är bekant. Kan inte bestämma mig för om jag gillar låten eller inte. 
Ukraina - Ta bort saken på huvudet. Härlig melodi men texten var lite b. 
Moldavien - Inte dåligt. Men när kommentatorn sa "Försöker vinna hennes kärlek med sin trumpet" (typ) höll jag på att dö. 

Sammanfattningsvis hejar jag på Tyskland, Sverige, Makedonien och Italien.
Ps. Jag gjorde om designen förut idag, men för mig syns det inte i Chrome, bara explorer. Konstigt tycker jag....

ops

Nåt mer som är fucked up just nu är min design, jobbar på det.

Fucked up

Idag har jag en sån där dag då man bara vill skita i allt och ligga i sängen hela dagen. Jag har panik inför ena tentan, jag har ont i magen, jag är trött och min humörkurva går bara neråt. Igår hade jag en underbar kväll, jag kom inte hem förrän vid tolv och då mådde jag bra. Nu vet jag inte vad som har hänt. Får nog baka en kladdkaka, då brukar allt bli bättre. 


Highlight of the day som fick mig att börja skratta: Min mp3 som varit död och begraven i två år fick liv i sig igen. Det visade sig att det var usb-kabeln som det var fel på, så när jag bytte kunde jag ladda upp batteriet igen. Helt sjukt. Helt underbart.

A mess on the outside

"Say you'll stay
'Cause it's more than just an ordinary day
Before you go
There is something that you need to let me know
Before you leave
However cruel your answer is
Be honest, please
I'm waiting on my knees

Will you stand by me finally?
The day when we grow old
Would you fall asleep right next to me?
When my hands are cold "

I'm a mess. Min lägenhet har uppnått en ny nivå av stökighet, humörsvängningarna har börjat igen och jag tvingas sitta inne och plugga när det är 25 grader och strålande sol ute. 

Men trots det så mår jag otroligt bra. Skolan är snart slut, bara en vecka kvar. Det är sommar!! På riktigt! Jag har planerat hela juni månad, som kommer att bli så jävla underbar. Och jag är kär. Och då kan man ju inte må dåligt.

Here we go again

Nu börjar tenta-p igen. Två veckor med massa plugg. Jag förbereder mig med fläskfilé och en Somersby framför tv:n. Sen är det fullt upp i hela juni med hemfärd, London, resa med mina brYdar och ett bröllop. Wows....


The Rasmus Live @ Göta källare

I måndags var det dags, dagen som jag väntat i ungefär 9 år på. Dagen då jag äntligen skulle få gå på en The Rasmus konsert. Jag och Sanna åkte med tåget från Lkpg vid ett, var i Sthlm vid tre och ställde oss i kö halv sju. Strax efter åtta kom förbandet In-me upp på scen, de hade säkert varit bra om inte ljudet hade varit så extremt dåligt. Ca. kvart över nio var det äntligen dags. The Rasmus kom upp på scen... Glömde jag att säga att jag stod en meter från scen? Med bara en rad tjejer framför mig? Jo, det gjorde jag. 

Lauri hade gula gummistövlar, verkligen gulgula. Konserten var så perfekt som den bara kunde bli. Lauri presenterade en låt... "This next one is called Saftiga biffar", och så spelade de Immortal. Eero kommenterade också på vad fin Lauri var i håret, på svenska. Och de började även sjunga "den glider in" efter att vi ropat in dem för en encore. Lauri sa något om att Finland fick den låten av oss för tjugo år sedan, och vi kunde få den tillbaka nu. (Hockey-vm håller på nu för er oinsatta). 

För att göra en underbar konsert ännu bättre så fick jag under en låt ögonkontakt med Lauri, och han höll kontakten i flera sekunder. Jag har ingen aning om vilken låt det var, jag minns bara att jag log som bara den när jag insåg att han tittade på mig. Helt fucking otroligt. 

Deras musik är gjord för att spelas live, de var så extremt mycket bättre live än vad de är på skiva (detta gäller inte för alla band, trust me). Jag vill göra om det, jag vill gå på en till konsert. Jag vill hoppa och skrika och höra Lauris underbara röst. 

Högsta betyg från mig!
RSS 2.0