Vadå helg?

Vet inte vad som hände med den här helgen, men den försvann. I lördags var jag på stan med pappa, inhandlade en Jacka på MQ och ett par skor på Bergqvist. Kom hem vid fem och sedan var det mat, och sedan åkte vi iväg till min morbror. Lite kladdkaka och prat senare så var klockan halv tio och då var det dags att åka hem. Satt då med skolarbete till halv tolv. 

Idag har jag pluggat från halv tolv till halv sju. Då var det en krönika som skulle skrivas till NWT, en Romeo och Julia uppsats och x antal rutor att jobba sig igenom i matten. Nu har jag lämnat in uppsatsen, mailat krönikan och stängt matteboken. 

Men vet ärligt talat inte vad som hände med dagen. Pappa har gjort om garderoben, jag har pluggat, vi har shoppat och ja... det tog mer tid än väntat.

No time!

Satt för länge med svenskan och hinner därför inte lägga upp några bilder. Jag är en hemsk människa, jag vet. (ironi)

Do this, do that, pick me!

Hann tyvärr inte med att lägga upp några bilder igår. Ska se om jag hinner ikväll (annan dator) eller om det helt enkelt får bli en annan dag.

För idag, är en viktig dag. Det är ju val. Jag har aldrig varit sådär jätteglad i politik, men jag anser ändå att man bör göra sin plikt och pallra sig iväg för att rösta. Tycker att det är lite kul med de gamla gubbarna som står och tar blanketter för näst intill varje parti, bara för att inte visa vilka de röstar på. Gulligt, gammaldags och lite fegt måste jag säga. Vågar man inte visa vem man röstar på? Kan man inte stå för det? Eller bestämmer de sig helt enkelt när de väl står där med pennan i hand, vilka de ska rösta på? 

Nog för att jag står för vilka jag röstar på, men jag tänker inte avslöja det här. Så mycket bryr jag mig inte om politik. 

Idag är det en fin dag, så jag ska passa på att kratta lite, städa lite och ta hand om huset helt enkelt. Och, jag har tyvärr lite skolarbete att göra också.

Inte riktigt helt 100

Jag har haft turen (?) att få ha varit sjuk från och med i lördags. En förjävlig förkylning om jag får säga det själv, det var längesen jag var med om något liknande. Idag var jag i skolan igen, men det var ganska jobbigt. Och nu på kvällen har jag haft världens hostattack som orsakade någon typ av sträckning i ryggen. Varje gång jag hostar för mycket nu så drar det i en viss del av ryggen och det är inte trevligt!

Jag hade dock en rolig dag, vi tog nämligen skolkort. Fotografen ansåg att vårt gruppfoto var indirekt katastrofalt - estetiskt sett - och jag kan nog hålla med. Vi stod lite huller om buller och hade så mycket på G överallt! Jag ser fram emot att få se slutprodukten av det, det kan nog bli underhållande. Temat var Strandkläder, som en pik till vår utlandspraktik. 

Oh, jag får inte glömma att jag faktiskt såg på "Episode 2, Season 2" av Vampire Diaries när jag kom hem. Det blir bara bättre och bättre måste jag säga. Att jag måste vänta en hel vecka på nästa avsnitt känns... jobbigt. Jag har inget tålamod. 

Mer imorgon, då lägger jag nog upp några nytagna bilder...

lite borta

Har varit lite borta här under veckan, inte fysiskt men psykiskt. Dagarna har gått upp och ner, schemat har varit helt beng och jag har hela tiden känt att jag har något virus i kroppen. Imorse mådde jag verkligen hemskt, det gick dock över efter två timmar och nu är jag bara snuvig och hängig. 

Har påbörjat ett broderi idag samt nästan skrivit klart en krönika som ska in i tidningen om tre veckor. 

Jag hoppas att jag kan bli riktigt sjuk nu så jag får denna skit ur kroppen, det är inte roligt.
RSS 2.0