Alyssa Milano + smulpaj

Kom ut ur duschen förut och hörde min kära mor ropa på mig. Hon skulle göra smulpaj och jag skulle få äran att göra degen för att hon har brutit en nagel väldigt långt ner.

Så jag gjorde smulpaj förut, guuuud vad god degen är! Just nu står den i ugnen och jag vill äta smulpaj nu! Men det får vänta till senare. Åh gud det doftar smulpaj...

Försökte få tag på några album med Alyssa Milano men just nu känns det ganska omöjligt. Hela album går inte att få tag på, men enstaka låtar. (de hela album som finns är det inga som seedar) Jag vill verkligen ha hennes album! Okej det är musik från 80-talet och det är lite.. glad lollipop pop. Men jag gillar det av någon sjuk anledning... Och Alyssa är ju sjukt snygg också... det är så plågsamt. Hon ser perfekt ut även när hon gråter ._.

Nu kom mamma upp med smulpajen och typ viftade med den under min näsa.... gud vad gott det luktar!

Ska gå och äta nu! =D

Kramar // Rokkonen

nyårskrönika?

Jag kom på att jag inte har skrivit något om nyår än... jag som brukar ha smarta saker att säga om hur det nya året är överskattat, att man tror att man kan börja om på nytt bara för att man skriver 2009 istället för 2008. Man kan lika gärna börja på nytt mitt under sommaren. "Ja, nu har juni börjat och nu ska jag förändra mitt liv" Varför vänta ända till nyår? Då får man ju bara en chans och om man sumpar den chansen måste man ju vänta till nyår igen. Eller?

Nu ska jag inte kasta sten i glashus här, jag bestämde mig själv för att försöka förändras i år och göra detta året till det bästa någonsin. Förra året var i stort sett ganska dåligt... det var mycket sorg och depression och många jobbiga dagar. Men det sista halvåret har vägt upp det och gjorde slutet på året till det bästa <33 Kompisar och kärlek, det botar allt!

Tre gånger förra året bestämde jag mig för att ändras. Varje gång gjorde jag det mer eller mindre.
I början av året: jag ska inte vara deprimerad längre. Det började med att jag var deprimerad, men jag lärde mig saker utifrån det också.
Slutet av skolan närmade sig: Jag ska våga ta mer plats och vilja synas. Det gjorde jag mer eller mindre, jag kommer inte direkt ihåg. men sista veckan på hammarlunden svävade jag på moln! Jag skulle sluta på hammarlunden!!
Innan jag började Time: Jag ska vara mer självsäker, vilja våga och våga vilja, inte vara blyg. Okej jag ses nog som en ganska blyg person ändå, åtminstone runt personer som jag inte känner så väl eller kanske inte känner mig riktigt bekväm med. Men med mina kompisar (ja, jag har lärt känna nya kompisar) så kan jag vara mig själv och vara hur galen som helst.

Under året som gått har jag även klippt av mig mitt långa hår. Jag hade hår som var över en halvmeter långt och som gick ner över bysten förut. Nu går håret ner till axlarna. Jag klippte mig en gång och färgade håret och slingade det. Sen klippte jag mig igen, topparna blev lite fail men håret blev svart med rödbrunaktiga slingor och jag älskar det <3 Hade dock velat ha mer röda slingor men jag får inte klaga för mamma....

Det här året är precis som alla andra år, bara att olika saker kommer att hända. Men jag är fortfarande Angeliqa. Jag blir ett år äldre och med det kanske mer mogen eller mer galen. Förmodligen både och. Jag ska gå på några konserter, men det är ingen big deal, det kommer inte att förändra mig mer än att jag kommer att vara lycklig. Jag ska försöka att få något som jag skrivit publicerat i en tidning. Om det så är en kort krönika i NWT:s Chatter eller en novell i Allers eller Frida så är jag nöjd med det. Jag har redan en novell publicerad i skolans antologi och på grund av det är jag överlycklig.

Nu är det så att jag måste göra mig iordning för Sara kommer snart hit.

Puss & Kram och ett gott nytt 2009 (nytt 2009? finns det ens ett gammalt? 2009 is the new 2008? XD )

Rokkonen
RSS 2.0