Struktur

Okej, jag är inte bra på att uppdatera. Jag har inte alltid något att skriva om. Det händer inte mycket i mitt liv som inte har med skola eller vampyrer att göra. Med lite inspiration från en underbar blogg jag följer: hhtp://www.thomas-galvin.com , så har jag kommit på ett sätt att få lite struktur på bloggen.


Onsdag - sounds like a video of pics, en låt, video eller bild som jag hittat under de senaste dagarna och finner intressant.
Fredag - Recapqoutes and tips, kort recap av vad som hänt under skolveckan, citat, samt någon form av tips om t.ex. en maträtt, ett tv-program en blogg etc.
Söndag - Event of the week, här skriver jag om något speciellt som hänt under veckan eller om något som jag känner starkt för, t.ex busschaufförer, hockeyspelare, prov etc. 

+ något random inlägg då och då om något roligt.


Jag ska försöka att hålla mig till det här schemat, om det är möjligt. Ny design kommer det att komma upp under veckan också. Lite mer julig förmodligen, eller bara mörkare, det är ju trots allt en mörk årstid vi är inne i nu.

Spiderman

Bild nummer två i mitt skolprojekt Superhumans ligger nu uppe på rokkonen.deviantart.com . Denna gång är det spiderman som blir porträtterad. Check it out!

Magic is in the air

Här i värmland har det kommit snö. Och idag fick jag sluta tidigare än det var tänkt. Så istället för att komma hem kvart över fem kom jag hem kvart i tre. Detta gjorde att jag kunde gå ut och gå i skogen ett tag. Åh det var så fint! Det var så otroligt otroligt otroligt vackert. Snötyngda granar och snötäckta stigar överallt! Det kändes liksom magiskt. Samtidigt blir det ett annat ljus utomhus, det är en aning ljusblått. Åh jag blir så förälskad. 

Snö är helt enkelt magiskt. Jag mår så bra när snön har lagt sig. Vintern är min favoritårstid, då får jag tid att åka skidor och skridskor, allting är täckt av snö och så har vi ju julen! Tomtar, Peter Jöback, julgranar, julbak. Åh....

relax, take it easy

Äntligen får jag lite tid för mig själv. Idag hade jag fysikprov, och nästa prov är inte förrän nästa torsdag! Det är ju hur underbart som helst! Finns säkert de som tycker att det här låter galet, jag har ju ett prov varje vecka! (Fram till och med v 48 faktiskt) men jag kan säga att det här är lite jämfört med hur det var i ettan och tvåan.

För att fira att jag äntligen får vila lite så bakade jag chokladbollar idag. ÅH vad längesen det var! De blev så otroligt goda! 

Bara för att göra det här inlägget lite mer allsidigt ska jag länka till några videos av The Lonely Island. Ett komediband med en av de charmigaste killarna jag någonsin sett. 











Jag verkligen älskar detta band! Det är svårt att begränsa sig till så få videos....

Vampire

Håller på med ett projekt i skolan. Jag ska fota Superhumans! Dvs övermänskliga varelser. Första bilden är tagen och redigerad och ser ut såhär:



Den är inte helt färdigredigerad än, men jag är riktigt nöjd med resultatet just nu ;)

Dima Bilan

I maj började jag teckna på ett porträtt av Dima Bilan (Ni vet han killen som vann Eurovision 2008 med låten Believe, han som hade en skridskoåkare på scen och indirekt slet av sig skjortan på slutet) Nu är det äntligen klart. Har inte haft tid att avsluta det förrän i förrgår. Blev så inspirerad av... ja jag vet inte vad direkt. Klart blev det i alla fall.
Här är länken till bilden: http://rokkonen.deviantart.com/#/d31tj33

Kommentera gärna och säg vad ni tycker. (där finns även länk till referensbilden)
RSS 2.0