Tävling på vampirediaries.se

Vampirediaries.se har en tävling där man kan vinna första säsongen av The Vampire Diaries på DVD!
Jag är med och tävlar, ställ upp du också!
http://vampirediaries.se

Carlstad Crusaders

Om ca två timmar ska jag ta mig in till stan för att se Carlstad Crusaders. Var där förra veckan (bara förra veckan?) och det kändes ungefär som om man var med i en amerikansk tv-serie. Carlstad Crusaders spelar nämligen Amerikansk Fotboll. Ska bli jättekul även om vädret idag kanske inte är det bästa (har regnat hela morgonen).

Cleaning up ma garden

Idag fick jag ta tag i mitt liv lite, så istället för att sitta inne hela dagen vid datorn var jag ute och krattade upp gräs (massa massa massa gräs) och tvättade staketet. Blev klar någon gång runt halv fyra, efter det blev det mat och sedan la jag mig ett tag utomhus och solade. Helt underbart! 

Skulle egentligen in till stan med pappa och köpa stegräknare och kolla lite på kläder men han ska iväg och spela badminton så det hinns inte med idag...

Får ta tag i mitt rum och göra klart mitt träningsschema och sen är det väl lite små grejer som ska fixas, jag börjar trots allt skolan imorgon. Sista året. Äntligen.

Are you trying to teach me a lesson?

Jag har någon form av bakterie i kroppen. Det känner jag. Men varje gång jag tycker att den börjar bryta ut, så ger den sig. Jag mådde verkligen skit imorse. Jag gick upp halv åtta för att sedan lägga mig på soffan vid åtta efter att jag ätit frukost, sova fyra timmar och sedan vara helt slapp och slö. Jag känner att något inte är helt 100, men det vill ju inte bryta ut helt heller! Vill inte detta. Om detta fortsätter kommer jag inte kunna prestera något bra på idrotten i skolan, något som jag behöver om jag ska kunna få det VG jag vill ha (och måste kämpa för som fn)
Jag är officiellt trött på detta.

Kanelbullar....

...är något jag aldrig bakat tidigare. Dock hade jag köpt jäst för att baka pizza och 3/4 var kvar. Så, jag gjorde kanelbullar för första gången själv. 21 st blev det, degen var jättegod, fyllningen likaså (fastän jag fick fyrdubbla receptet) och bullarna... alltså jag gillar vanligtvis inte bullar, bara hemmagjorda kanelbullar från farmor eller så, men dessa var jättegoda! Kan bero på att man gjort dem själv men...

Mitt intresse för bakning och matlagning ökar för varje rätt/bakverk jag gör! Enkla saker som ost- och skinksås är jättekul! Ikväll blir det att laga mat till pappa när han kommer hem efter en fem dagar lång resa. 

Jag råkar längta efter julen redan nu för då blir det mycket bakning och matlagning....

Vampires suck! (not...)

Går runt här hemma och försöker att få min förkylning eller vad det nu är att bryta ut helt. Just nu är jag mest seg, har huvudvärk, är trött och har en konstig känsla i halsen. Därför kan jag inte göra så mycket, men igår satte jag mig ner och såg på filmen Vampyrer Suger, eller som den heter på engelska: Vampires Suck. Det är helt enkelt en parodi på Twilight/New Moon, blandat med lite Buffy, The Vampire Diaries och True Blood. (Väldigt lite av de sistnämnda dock). Den var väl inte så dålig, även om det finns de som total dissar den och säger att den är urusel. Vad jag inte förstår är det faktum att filmen finns på internet, när den inte ens haft biopremiär (18 augusti Usa - Sverige m.m). Inte för att jag klagar, jag fick ju se filmen. 

Vissa delar av filmen var lite väl... överdrivna, men samtidigt tycker jag att skådespelarna gör ett bra jobb, nästan bättre än de 'riktiga' Bella och Edward. 

Värd att se, men inte på bio. Skulle aldrig betala för att se den, för så bra var den inte. Filmen kräver också en del av publiken, dels att man inte är så pass kär i Twilight Edward att man inte kan ta ett skämt, och såklart att man gillar den här typen av filmer, dvs parodier. För jag säger bara såhär, Jeremia, a.k.a Jasper, kör på haklapp och bestick när Becca, a.k.a Bella skär sig i fingret. Edward har en discokula mellan benen, och det enda som åldras på en vampyr är häcken. (Den blir lite rynkig och sladdrig med åren). Så vill du ha en lite oseriös filmkväll hemma och få dig ett gott skratt så är denna film ett hett tips. 

Nu ska jag gå tillbaka till att gå runt och dega och så fort solen kommer fram ska jag ut. (Den var framme vid 7 imorse när jag vaknade, dumma jag låg kvar i sängen)

Jobb jobb jobb

Är inne på andra veckan av mitt sommarjobb just nu och har därför fullt upp (lägg till ett stycke kusiner som bor hemma hos mig). Ska göra en How To: Cyprus när jag får tid men först måste jag ta hand om mig själv (har nåt i kroppen som hotar med att göra mig sjuk), sköta mitt jobb, vara nervös inför skolstarten och mycket annat.
RSS 2.0