Film: How to deal

 

Har precis sett en film som fick mig att börja gråta. Det är ett väldigt bra betyg från mig! 
How to deal, (se trailer ovan) hade allt. Lite skandaler, kärleksförklaringar och massa kyssar!! Sen är jag säkert lite överkänslig idag vilket gör filmen ännu bättre, men ändå..

Jag kan inte riktigt förklara vad den handlar om, se trailern! Rekommenderar den starkt!

Passar bäst med: Ben & Jerrys Chunky monkey
Ses helst ihop med: Tjejkompis, pojk/flickvän, alternativt ensam i mörkret med en filt och tända ljus
Typ av film: Romantik, drama med lite komiska inslag
Se även på : A walk to remember, så får du en perfekt filmkväll. Men förbered dig på tårar.

städhelg

Den här helgen är det massa städ som gäller! Hela lägenheten ska bli städad. Har samlat på mig lite disk, smutsiga kläder och diverse annat som nu ska försvinna. Allmänt stökigt är det helt enkelt.

Tänkte rensa vattenlåset under tvättstället till och med. Synd bara att koppen och allt annat man ska lossa på sitter som berget... efter att ha försökt få loss det i tjugo minuter har jag ont i händerna och vattenlåset är fortfarande inte rensat.... perfekt.

Fast det är trots allt den perfekta helgen att städa, för det har regnat från kl 15 igår och ska fortsätta till ca 14.00 imorgon. Och pojkvännen är bortrest. Och det är stökigt hemma. Och jag har inget skolarbete som måste vara klart i veckan. Och jag har inga andra aktiviteter att närvara på...

AngryBirds!



Igår vart jag in till stan för en middag med släkten för att fira att pappsen fyllt 50. Turligt nog hade de tivoli på stan just då, och såklart fick jag pappa att försöka vinna ett gosedjur åt mig. Han lyckades! En underbart gullig AngryBird kom jag hem med =) Och även en ny klänning (som jag har på mig på bilden) som kommit ända från Thailand via min morbror fick jag också med mig hem. Den är numera mitt favoritplagg, hur mysig som helst! Och så hade min morbror även en dator som han tänkte göra sig av med, "sakta i backarna" tänkte jag och är numera ägare av två stationära datorer som kommer till Lkpg i november. Tänkte få lite hjälp av pojkvännen att bygga ihop dem till en... ;)

Så igår var helt enkelt en väldigt bra dag! Ikväll åker jag hem till Linköping igen och så är det skola som vanligt på måndag.

Good old days

Hittade lite gamla bilder på hårddisken från min emo-tid. Det var den fasen jag var tvungen att gå igenom för att inse att det inte var jag. Nu kör jag på skjorta, kjol och högklackat istället för handledsvärmare, svarta naglar och skateskor. 

Lite mer classy nu kanske?



Det enda jag saknar från den tiden är min frisyr, ett tag vart jag så jävla snygg (Ego much?). Får se om jag klipper kort igen i jul...


By Request

Har fått en liten tillsägelse av en kompis att jag bör uppdatera bloggen lite oftare, framförallt med bilder. Jag tänkte att jag då kan passa på att slänga upp några bilder från mina promenader längs med stångån som jag gått på under sommaren (den lilla tid som jag var i Linköping). 





Om man har turen kan det vara så fint när man går längs med ån. Har man otur är det mulet och bara GRÅTT. Men det tänker jag inte lägga upp någon bild på, då blir man ju lite deppig. 

Ska väl vara sjyst någon dag här och slänga upp bilder på lägenheten, hur den ser ut nu när jag målat den. (Hint: It's awesome!)

Är du nöjd nu C? ;)

Ett år

För ungefär ett år sedan flyttade jag in i min lägenhet. Så då är det väl på tiden att man börjar göra om den lite. De senaste veckorna har jag omorganiserat skåp och garderober, och i somras målade jag ju om allt. Så nu känns det verkligen som om jag bor i MIN lägenhet.

Härligt, eller hur?
RSS 2.0