Hagelstorm!

Det började droppa lite, såg ut som regn. Sen såg jag små vita bollar studsa runt på garagetaken. Sen öppnade sig himlen och det började hagla på riktigt!! Det varade bara fem minuter men det var helt sjukt!!! 

Förlåt

Idag slängde jag även min andra (wannabee) ananas. Den rotade sig inte och började mögla istället. Kanske försöker igen någon gång, men inte de närmaste veckorna.

Galet på Gotland

Det finns inga ord som kan beskriva denna helg. Bästa midsommar någonsin. Det är väl en början. Galet, underbart, flummigt, perfekt...

Uppe till 05.30 och spelar kubb för att sedan sova sex timmar, upp och städa, äta, packa och sen resa hem i åtta timmar.

Har druckit gott vitt vin och rosévin samt en vidrig snaps. Har sjungit fyllevisor på stan mitt i natten. Har ätit midsommarlunch i en husvagn. Och har lärt mig hitta lite på Gotland.

Kärlek, vänner, skratt och lycka. Gotland 2013.

Given up...

Jag gav upp hoppet om ananas nummer 2. Den började typ mögla i vattenglaset så jag slängde den... synd, för det hade börjat komma rötter, men det luktade ju äckligt. Hoppas att nummer 1 inte sviker mig, fastän rötterna inte vill börja växa...

Start over

Imorgon börjar vi igen, träning! Nu har jag haft sommarlov i en vecka, nu är det dags för allvar igen. Och så börjar min programmeringskurs. Ska försöka ta mig upp kl 8 imorgon... får se hur det går.

Ananas x2

Nu har min första ananas stått i ungefär två veckor, men inget hände så jag kände att han ska få simma lite (se bild). För en vecka sedan köpte jag även planta nr 2, bara ifall inte nr 1 vill rota sig. 



Såhär vackert är det just nu hemma hos mig. Har börjat få en antydan till rötter på dem båda, så vi hoppas hoppas att detta går bra!

Sol!!!



Pigg och glad tjej efter några timmar i solen. Igårkväll fick jag höra "Shit asså dina ögon är så vackra, jag smälter". Kan ju inte göra något annat än att hålla med! Fick även höra (Av en annan kille) vad fin klänning jag hade på mig. Självförtroende boost, check! 

Brännan börjar ta form, framförallt på ryggen. Får jobba vidare på den imorgon, man vill ju inte bränna sig. solskyddsfaktor är ett måste! 


Nu kör vi!

Eftersom sommarlovet har börjat så innebär det även att träningen har börjat igen. Imorse var jag uppe halv nio och drog ut på en (hyfsat lugn) promenad. Ska lägga mig och sola lite och sen ikväll blir det en joggingtur. Och sen även utgång!

Ska väl försöka fota lite här i veckan... och teckna om vädret inte är så fint. Och programmera...

Sommarlov

Jag har sommarlov. Alla tentorna gick bra, och nu får jag slappna av. Börjar med att gå upp kl 07.30 imorgon, rörmokarn kommer hit för att fixa lite grejer... kul.. kul.

Men det gör inget. För jag mår så sjukt bra!
RSS 2.0