halvfrisk

Såhär två veckor efter att min hals gjorde uppror är jag nästan frisk. Jag har haft min feber och mina dåliga dagar, nu ska bara rethostan bort. 

Igår planerade jag hela juni också, har kommit fram till att jag är hemma i Linköping ungefär 1½ vecka. Känns bra!

skickar med en liten print screen från ett projekt jag håller på med i programmeringen samt förvarnar för designändringar på bloggen under kommande veckor, ska gå tillbaka till enkelt och "jag" istället för... vad det nu är jag har.


Lost voice

Någonstans mellan Barbie Girl och Everybody (backstreet's back) igår så tappade jag rösten. Den ligger väl kvar där på dansgolvet och väntar på att jag ska komma och hämta den. Flashback 90's var en underbar fest med hur bra musik som helst! Att cykla i en kort klänning med en hals som redan innan gjorde lite ont och sen skrika ut alla känslor till gamla goda låtar var kanske inte den bästa kombinationen. När jag kom hem märkte jag ganska snabbt att rösten började sina, och när jag vaknade imorse kunde jag endast väsa. 

Jag bör inte ens hosta, men det är jobbigt att låta bli också. Fast jag har lyckats se något positivt i att FBK inte kom vidare till SM-final, med tanke på att jag inte hade klarat av att hålla käften idag (4:e matchen). Nog för att jag lovat att hålla på Brynäs nu i finalen (vilket förresten känns ganska bra eftersom de håller på att vinna), men jag blir inte så pass hardcore att jag sitter och skriker på domarna och spelarna i soffan. 

Ni får ursäkta om mina ord kanske inte är helt sammanhängande ikväll, men jag är så jävla sliten från gårdagen och mår väl kanske inte helt 100 just nu heller. 

20 år har jag hunnit bli nu under veckan också, hah, det är en vecka sedan på måndag. Känns bra, känns vuxet framför allt. 

20 sek kvar på matchen och nu lutar det mot förlängning. Nice?

baka, baka, och baka lite till

Bullar, kladdkaka och chokladbollar har det bakats idag. Imorgon blir det tårta och eventuellt en ny kladdkaka för den som står i ugnen nu ser konstig ut. Det är mycket som ska göras när man ska fira att man fyller år. 

Lagom trött är jag idag också, för igår blev det spontanutgång. Och ikväll ska jag ut. Och imorgon är det bio. Och i förrgår var det bio. Vilket innebär att jag inte har många lugna stunder just nu. 

Påtal om igår så hade jag en lite rolig konversation med säkerhetsvakten på tempel. Det var 18-års gräns den kvällen (annars hade jag ju inte kommit in) och huvudräkningen var nog inte på topp.
Han: Det står nionde april här (syftar på mitt ID)
Jag: Ja...?
Han: Det är inte idag.
Jag: Nej...?
Han: Nej, precis
Jag: Jag fyller 20 den nionde (han tittar på födelsedatumet igen)
Han: Åh, men nu ser jag! Förlåt, kom in du. 

Bra jobbat!

Wermland

Häromdagen var jag och shoppade med en kompis och köpte ett par underbara skor som jag har blivit helt totalt superkär i. De finns här: http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Kangor-boots?art=269265 fast kostade bara 199:- i butik. Fick också tag på en del klänningar från H&M men de hade inga bilder på dem på hemsidan. 

Idag fick jag upptäcka en ny del av värmland, nämligen kristinehamn. Scary place. Men värt det eftersom jag fick träffa kompis och mysa med katter (mitt hjärta smälter). 


the moment when...

...you feel so good you don't know what to do. Idag kom jag hem till Karlstad efter tre och en halv dag i sälen. Den resan hade allt! Skidor, träningsvärk, fint väder, snö (lite, men ändå snö), gôtt fôlk, goa kvällar med det goa fôlket, Veronica Maggio på Harrys och lite mys någonstans däremellan. Jag är så extremt glad att jag valde att följa med. 

Nu är det tio dagar i Värmland som gäller, då ska jag hinna träffa massa kompisar, gå på Den svenska Björnstammen på nöjes, fylla år, fira att jag fyller år och slappna av. 


RSS 2.0