The pain of love will last forever

night after night, 
I wake up beside a man,
a man I barely know the name of 
and whom I will never see again.

I try to drown my sorrows, 
I try to forget what I have done, 
what I have become. 

the pain eats me from the inside, 
threatens to kill me every night. 

The men makes my problems go away, 
for a while, 
when I wake up the next day 
all my problems are back to stay. 

 I should have kept my mouth shut, 
and I would have come to realize the truth in time, 
but with the ability to do something good about it, 
instead of this endless, useless hunt for happiness.

But now it's too late, 
way too late, 
to do anything about it. 

I made my choice 
and now I have to live with it. 

But I can't say that I'm proud of my actions.

min älskling <3

Det har gått en hel sommar, inte ett spår av min sötnos, förrän nu. Jag trodde nästan att jag förlorat honom men idag kom han tillbaka <3 Lilla gullungen spann högt när jag öppnade tonfiskburken och lät doften sprida sig. Han var inte bara lite nöjd när han såg sin skål. Underbart att se honom igen <33 

Har ingen bild på honom på den här datorn men. 

Mozart, sötnos <3

Tokio Hotel - Automatic

45 sekunder av Tokio Hotels nya singel "Automatic" har precis kommit ut på internet, ett litet smakprov till alla fans som längtar efter det utlovade releasedatumet, 16 september. Jag har precis lyssnat igenom låten och jag kan bara säga att jag älskar den. 

den 6 oktober står det att albumet kommer ut, även om jag har hört 2 oktober tidigare så tror jag nog att den 6'e stämmer bättre. 

låten:


tell me what u think!

New moon "meet Jacob Black" trailer

Har precis sett den senaste New Moon trailern, WOW, helt underbar!! Jacob är min favorit i Twilight serien, har alltid varit ända sen första boken. Och i denna trailer är "all eyes on Jacob" så jag är ju bara för kär i den. + hela wolf packen är med och ja... jag kan inte beskriva mina känslor. 

Watch it for yourselves!


The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD

The Love Guru

Igår zappade jag mellan kanalerna och landade tillslut på canal+. The Love Guru visades och ja.. det var förmodligen en utav de sämsta filmer jag någonsin har sett. Inte för att den var allmänt osintressant, som andra dåliga filmer brukar vara, eller att den hade dålig handling (okej, kanske lite) utan för att det var en typisk Mike Myers film, en austin powers i ny tappning. För er som inte vet så spelar Mike Myers just Austin Powers och i denna film spelar han då The Love Guru, Guru pitka. 

Först var det de dåliga skämten och anspelningarna på sex som uppkom ganska frekvent. 
Sen det typiska Austin Powers "problemet", om det är något spec med någon person, typ deformerat ansikte eller som i detta fall, en dvärg, så måste Mike Myers alltid påpeka detta på olika sätt. "take it easy Frodo" "Shrimp? I find that term condescending! That's a big word for you" och så vidare. 
till sist så verkar Mike Myers ha svårt för att göra en seriös komedi (ja man kan göra det utan att förlöjliga sig själv)  vilket gör att filmen bara blev... jobbig att se på då varenda sekund skulle bli förlöjligad och fylld med något skämt. 

jag känner mig givmild när jag ger den 2 av 5 "stjärnor", den är kul den första halvtimmen, sen ser man bara för att man är så enormt uttråkad. Synd med tanke på att Justin Timberlake är med i denna film, jag trodde att den skulle vara bättre. 

Harry Potter och Dödsrelikerna

Jo jag läste ut boken igår, två dagar tog det (och jag fick inte läsa konstant pga min mor som gick galen på mig) . Det var ett kapitel som jag tyckte var ganska drygt dock.. det var det tredje sista, Kings cross. Men boken var grymt bra faktiskt, slutet var riktigt bra skrivet! Försökte tänka på hur hon beskrev allt så jag kunde lära mig lite men jag blev så inne i boken att det inte gick att tänka på något annat än vad som skulle hända härnäst. 


Jag stör mig lite på att det görs ändringar i schemat hela tiden, nu har det dykit upp en extra mattelektion på schemat på onsdagar som gör att jag slutar halv fem, vilket gör att jag varje dag förutom måndag slutar någonstans mellan halv fem och fem. Detta gör att jag måste ringa och boka om en läkartid -.- gr8! 

schema

Juste, mitt schema publicerades idag, jippi! Slutar runt fem tre dagar i veckan, varannan måndag slutar jag 13.55 pga att jag har matte DE<3 annars slutar jag... typ 15.45, 15.50 (ibl. 17.00), 15.20, 16.50 och 16.40. Life is hard <3



(klicka för att förstora)

Darin @ sommarkrysset

Jag såg precis på Darin's framträdande från sommarkrysset igår då han gjorde ett Michael Jackson medley och sjöng även sin egna låt Runaway. Jag blev ganska.. wow, alltså Darin är fantastisk enligt mig, jag älskar hans musik och det är inget jag skäms över(trots kommentarerna jag får). Tre konserter har jag varit på, hade velat gått nu i sommar men han kommer inte till karlstad eller så...  Michael Jackson var Darins största idol, är fortfarande, och att han då får göra ett medley, en hyllning till honom, det måste vara enormt för honom. 

Darin är tillsammans med The Rasmus den artist/grupp som har varit hos mig längst. Jag började lyssna på musik på allvar efter att jag upptäckt Darin efter Idol 2004, samt efter att jag fått ett The Rasmus album av min mammas kusin några månader innan (tror jag) 


Smile Empty Soul

Igår när jag letade efter lite Skillet låtar på youtube, (jag hittade och fixade hem hela Comatose albumet, värt att lyssna på! The Last Night, Those Nights, Whispers in the dark och comatose är de bästa låtarna ) så upptäckte jag ett nytt band som var lite mysiga tyckte jag. 
   Smile Empty Soul hette dem och enligt mig var de helt okej, lyssna för er själva! Detta är Silhouettes, andra bra låtar är bland annat Finding Myself och Who I am. 




Idag står städa på schemat för mig, jag har tänkt börja snart, dock känns det ganska tungt med tanke på det vackra vädret utanför husets fyra väggar. Men jag har två sängar att bädda, en diskmaskin att plocka ur, en hel diskbänk + vardagsrumsbord att tömma på disk och diverse andra saker. Sen även plocka undan alla kläder som ligger överallt på mitt rum och även lite här och var... Jag kan stöka till ganska rejält på två dagar!  Sen dammsuga och vattna blommorna också!
RSS 2.0