Lever fortfarande

Ja, jag lever faktiskt fortfarande. Även om det här har stått ganska still. Skolan har... just nu uppehåll för höstlovet. Helt underbart skulle man nog kunna kalla det. Jag är så trött så det finns inte, kommer sova som en stock inatt. Orkar egentligen inte sitta uppe längre men vet att jag måste gå ner med disken och jag... är lat. 

Mycket har hänt på sistone, jag har varit i ROM! Jag har fotat för mitt projektarbete i skolan, jag har pluggat tills jag somnat, jag har skrivit en novell eller två, jag har fått utbrott, jag har kämpat med humöret, jag har lekt jojo, jag har hängt upp nya gardiner, jag har bestämt mig för att sy nya gardiner, jag har möblerat om, jag har jobbat i skogen, jag har jag har jag har. 

Just nu ska jag gå och lägga mig. Kvällen blev inte som jag tänkt mig då jag inte orkade koppla in hårddisken för att se på en film och redan hade sett allt jag hade på datorn, så det blev internet fastän ögonen sved som Förenta Nationerna. 

Imorgon ska jag besöka en släkting som jag inte sett på jättelänge. Sedan hinner jag förhoppningsvis gå runt lite i skogen och slappa och ha det gôtt!

Italia

På söndag åker jag till Södertälje för att sedan på måndag morgon åka till italien! Är borta i fem dagar, det är så rysligt spännande! Ska besöka Vatikanen, spanska trappan, Fontana di Trevi, Colosseum och lite mer... Awesome!

NWT

Idag blev jag publicerad för första gången i NWT. Ni kan läsa min krönika här: http://nwt.se/mera/chatter/article778385.ece
RSS 2.0