3 december... 3 veckor kvar

Three weeks left until Christmas! Åh, vad underbart. Jag är helt besatt av jul. Det är utan tvekan den bästa högtiden under året! 

Denna vecka har varit ganska händelselös, det har varit prov, projektarbete och tidiga dagar. En viktig sak har dock hänt, det hände idag. Det senaste avsnittet av The Vampire diaries släpptes inatt! Jag har väntat på det här i tre hela veckor! 

The Vampire Diaries är en tv-serie från the CW. Den handlar om vampyrer *shock!*. Sweet Stefan *som bara äter djur!* träffar Snygga Elena *människa* och blir såklart kär. Bad Boy Damon, Stefans bror kommer in i serien och "förstör" Stefans liv. (Frågan är om en så snygg skådespelare som Ian somerhalder faktiskt kan förstöra något)

Skäl nummer ett att titta på serien: Ian Somerhalder, Paul Wesley, Steven R Mcqueen, Michael Trevino ... Behöver jag verkligen fortsätta? Denna serie är fylld med snygga killar som gör serien så mycket mer sevärd. 

nummer 2: Nina Dobrev, Candice Accola, Katerina Graham, Vi har en hel del Kick-ass tjejer i den här serien som lätt kan visa att de inte tar skit från någon! 

nummer 3: Oändliga cliffhangers! Skaparna av den här serien är helt grymma på att skapa cliffhangers! Jag sitter och biter på naglarna efter varenda avsnitt! 

Såklart är handlingen otroligt bra också och efter att man sett ett avsnitt kan man gå in på thomas-galvin.com och läsa hans hysteriskt roliga Recaps! 

Vampire Diaries sänds på kanal 6 varje torsdag kl 20.00 samt fredag kl 18.00. I sverige har vi kommit till avsnitt 3 i säsong två, i USA är de redan framme vid avsnitt 10. Säsong 1 finns att köpa på cdon.com. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0