Live-inspelning av Time-out

Idag har jag varit på vad som kändes som en live-inspelning av Time-out. Ni vet de där små "utmaningarna" som de har i olika sporter? Här har ni ett exempel på hur det kan se ut:

Men idag var det så att jag faktiskt var i Löfbergs Lila arena och såg på supportermatchen mellan FBK's A-lag och Wolfpack(hejarklacken). Första perioden var inte särskilt intressant, det blev en straff, en utvisning och två mål. FBk lekte faktiskt med WP, stod och skrattade lite då och då.

I andra perioden började det hända lite grejer dock! För det första insåg jag att FBK's målvakt, Nihlstorp, spelade som forward. Sanny Lindström, assisterande lagkapten i FBK tog plats i speakerbåset och började kommentera hela matchen. "WP spelar med 6 spelare på plan, men domaren verkar inte veta något! Alla förutom domaren ser det! Han är hemskt dålig" utbrister han, WP fortsätter dock att spela med 6 man på plan i flera minuter. Sen ger någon sig på Jonas Frögren vilket resulterar i att Frögren halvlyfter upp WP spelaren och "tappar" honom i isen. Sedan blir det lite mer bråk, en WP spelare blir av med tröjan, handskarna och hjälmen, han hoppar sedan in i speakerbåset och slår Lindström några gånger efter att han kallat honom "den sämsta spelaren i WP" . Och tillslut toppar WP laget genom att spela med alla spelarna (inkl. båda målvakterna) på plan i en minut. (I förlängningen, som det inte borde blivit någon med tanke på att det stod 6-1) .

Jag hade dock ruskigt roligt, även om det max var 100 pers i arenan. En lite speciell hockeymatch...